Patricia

Svar på rebusen:)

Jag gav er en rebus i går. Här hittar ni den. Kunde ni lösa den?  🙂

 

Om inte så kommer svaret här, även det i form av en bild.

Patricia har tagit sitt körkort!

Det har tagit onödigt lång tid eftersom jag haft svårt att kunna köra med henne. Många anledningar.

Men nu har hon det!

Hon kom hemkörandes i Simons bil sen, det känns ju helt superkonstigt:) När Janelle tog sitt körkort så hade hon redan flyttat hemifrån så där hade man inte så stor hjälp i vardagen;) Men än så länge bor Patricia hemma, och kommer kanske tycka att det är toppen att åka hit och dit. Lata morsan kan luta sig tillbaka och lite försynt mumla något om att det kanske är så att smöret är slut.

Toppen!

Men även sjukt läskigt. Jag inser att riskerna för mina barn bara ökar ju äldre de blir och ju mindre jag kan skydda dem. Nu fattar jag varför min mormor alltid tjatade om att jag skulle vara så jäkla försiktig. Vilket jag såklart inte var, och det fattar jag ju att inte mina ungar kommer vara heller. Fan också. Man får alltid igen till sist;)

I alla fall, hon har varit så himla duktig, kämpat på och bara gjort det bästa hon har kunnat:)

Grattis Patricia till körkortet!

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing