Okategoriserade

Morsa med koll;)

Noll koll;)

Messade med Robban angående nåt helt annat, och frågade sen när han hade utvecklingssamtal? Svaret kom.

15.30

Ja ba va? När? Idag?? Aldrig.

Jag var väldigt säker på att det var 15/3, men icke. Nu får man all info från den skolan via en portal som även Katarinaskolan använder, där Robban gått förr och där Novalie och Trixie går nu. Där får man verkligen ALL info och kan även skicka meddelanden till lärare, sjukanmäla osv. På robbans skola får man för det första väldigt lite info, och på portalen kan man inte göra något. Helt värdelöst när den är så bra om man vill. Nu har jag inga positiva saker att säga direkt om hans skola, som även Patricia gått. Den är rätt usel.

Men oavsett så ska man tydligen logga in och kolla om man kanske fått en tid för utv.samtal, typ varje dag då? Sist missade jag det. Jag kan faktiskt tycka att ett mail vore på sin plats. Om de vill träffa en då vill säga;)

Nåväl. Jag har inte tid att utveckla:)

Jag har ju bråttom. Jag var och tränade, sen handla, sen hämta Jamie, sen packa upp, äta eftersom jag bara ätit frukost, och nu ska jag duscha och sen iväg 🙂

En begynnande huvudvärk känns högst okul, men bara härda ut. Sen kan jag softa på soffan 🙂

Jag har en del arga saker att ta upp så håll lite tummar please:)

Med vänlig hälsning, morsan med noll koll

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing