Shopping

Ellos, rabattkod

Innehåller reklam och annonslänkar för Ellos

.

Jag har ett gäng köksapparater som jag inte har plats för:) Eller jag har dem i lådor under kökssoffan, men det är inte optimalt. Det blir alldeles för bökigt att ta fram dem, och då använde jag dem inte;) Lat. Japp. Jag har länge tänkt sätta upp en hylla mellan vårt platsbyggda skåp i köket och väggen, dörren står oftast för där så det syns inte. På den hyllan tänkte jag att man skulle kunna sätta alla de här apparaterna:)

Men, det är så smalt att jag inte hittat nån som passar, det lutar åt att jag får skaffa konsoller och såga hyllplan själv. Och därför händer det liksom inget:)

Nu fick jag en rabattkod från Ellos, ni får den ni med i slutet av inlägget:) och tänkte att jag kunde kika där. De har upp till 50% på möbler just nu, tom den 26/3 så det vore ju kanon att hitta något där.  Givetvis hittar jag massa fina:)

Den här gillar jag, finns i vitt med. Men den är för bred.

Vägghylla Ester

 

Och den här under! Åh den gillar jag så mycket, men har verkligen ingenstans att ha den.

Thelma

 

Men den här! Nu börjar vi snacka, men den är lite för kort.Jag ska mäta och kolla i alla fall, och annars kanske jag kan snickra själv:)

Steghylla

 

Är man sugen på kläder så har Ellos fortfarande 30% på överdelar och klänningar från Ellos kollektion:) Gäller bara tom idag så rappa på om ni vill ha nåt.

Kanske den här, den är väldigt söt. Kostar bara 104 kronor:)

Topp Tess

Eller denna.

Jumper Pernilla

 

 

Nu till rabatten:)

30% RABATT PÅ DYRASTE* VARAN – GÄLLER ÄVEN PÅ VARUMÄRKEN
Rabattkod: 379601
Erbjudandet gäller för dig som är ny kund och inte har handlat på Ellos de två senaste åren, och endast en gång. Vissa varor är undantagna, men det gäller det mesta:)

 

Ni hittar Ellos Här

Kommentarer

    1. familjenannorlunda
      familjenannorlunda

      Jag skulle lugnt göra det om hyllan hade synts. Nu kommer båda konsolerna mot varsin vägg och kommer inte synas, synd på så fin hylla liksom:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing