Shopping

Smart:)

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart 

 

Jag är så tacksam att jag fick tipset att börja handla på Matsmart ♥

Inte nog med att jag sparar massa pengar på att köpa de här varorna, som ni ju vet vid det här laget är 20-90% billigare. Anledningen till det är att varorna kan ha kort datum, eller att de ska byta förpackningar eller att butiken bara köpt på sig för stort parti. I stället för att kastas, så säljs de billigare.

Asbra. Enklaste sättet ever att göra en god gärning mot Moder Natur:)

Nåväl, inte nog med att jag spar pengar, jag hittar massa nya varor som jag inte skulle köpa eftersom jag aldrig sett dem i min vanliga butik:)

Som de här två:

Quinoa som är poppade så de är små frasiga bollar, och rostade kokosflingor. Häll det här över kvargen och man är nöjd och glad:) Det är så jäkla gott! Jag har beställt flera nu:)

Här är det yoghurtkvarg-vanilj, och quinoapuffarna toppat med kokosen ♥

Jag har fått in en fin vana att beställa i början av veckan, jag vet ju på ett ungefär vad jag behöver komplettera med i torrvaru-väg under veckan så då kikar jag in på Matsmart först. Och kan konstatera att jag t.ex.inte köpt ett enda paket flingor i min butik sen jag började handla här. Frost, och Starwars-flingorna kostar tio kronor:D Jag beställer för runt 500-600 kronor varje gång, ibland mer beroende på vad jag hittar, och i snitt är det halva priset på allt.

 

För dig som inte testat än så gäller fortfarande koden MATSMART0318

Du får 50kr rabatt om du handlar för 350kr, exklusive frakt, kan ej kombineras med andra rabatter och gäller enbart nya kunder:)

Och endast de 1000 första, så skynda. Gäller tom 18/3.

Jag tycker det här är så smart och kommer fortsätta tipsa er, för på det här viset hjälps vi åt att spara resurser:)

Matsmart  ÄR smart 🙂

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing