Okategoriserade

Friskis&Svettis

Alltså det här med körtider. Ibland tar det mig en kvart att köra till Friskis&Svettis i Ekeby hemifrån, ibland 45 minuter.

Idag tjugo minuter. Alltså är jag supertidig.

Jamies kyrkis börjar 16, så jag körde honom dit och sen åkte jag vidare direkt för att slippa åka hem och glo i väggen några minuter:)

Träningen börjar 16, om en halvtimme så jag sitter väl en stund i bilen och glor:)

Men?? Nu kom syrran!! Tidig hon med:) Najs.

Vi hörs senare!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing