OkategoriseradeShopping

Kökets Box

Innehåller reklam och annonslänkar för Kökets Box

 

Jag har fått en rabattkod att dela med mig av till er, från Kökets box🙂

Ni vet nog vad det är, men jag kör en repris. Kökets box är en sån här hemlig låda, som jag är löjligt förtjust i.

Varje månad får man en box med ett tema, exempelvis Baka eller Grilla, den innehåller 8-10 produkter inom mat och bak som är värda minst 190 kronor.

Boxen kostar 129kr, (fri frakt) så man får valuta för kosingen:) I boxen finns även ett härligt magasin med tips och recept, och massa matnyttig (hehe) läsning. Man binder inte upp sig, utan prenumerationen löper på tills du säger annat.

Här är några exempel på gamla boxar. Jag som är svag för själva kartongerna är dessutom mycket imponerad av denna 🙂 Perfekt att förvara saker i sen.

Man blir inspirerad och får testa lite nya saker. Jag har bland annat hittat ett favorit-the genom de här lådorna. Och magasinet innehåller superbra recept, jag sparar dem i en…tadaaa kartong.)

Nu får Ni  50% rabatt på den första boxen (ord.pris är 129kr)

Den gäller 13/3 -18/3 och endast nya kunder.

Rabattkoden är : KOKET50 och ni kommer till Kökets Box HÄR

Kommentarer

  1. Lotta

    Åh har länge velat prova och nu var det ju en toppenrabatt, så nu passade jag på ?. Ser fram emot den första boxen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing