Okategoriserade

Dear Sam:)

I samarbete med Dear Sam

Jag berättade för ett tag sen om en liten mini-makeover som vi gjorde i vardagsrummet. I väntan på att inspirationen och tiden ska infinna sig för att renovera det ordentligt så kan man ju i alla fall göra så det ser finare ut:)

Dear Sam är ett väldigt nytt företag, som skapar konst i form av fotoposters. De vill att alla ska kunna ha vackra konstverk på sina väggar, och det utan att ruinera sig. Det som gör dem så unika på marknaden är att de har visionen att skapa konst som verkligen gör skillnad, som alla kan ta del av. Alla posters är tryckta på ett högkvalitativt papper, top of the top, och är arkivbeständigt. Det innebär att det inte gulnar med tiden.

Plus att de har ett stort miljötänk, där deras specialkonstruerade kartonger som postrarna skickas i, är FSC MIX certifierade. Det betyder att de är gjorda av återvunnet material och/eller från kontrollerade källor, och det är ju suveränt.

När man beställer ett konstverk härifrån så kommer de inte ihoprullade i sådana där kartongrör, utan de kommer klanderfritt släta i sådana här skyddande kartonger.

Bara kartongerna i sig är fantastiska:) Här ligger allt tryggt och i säkert förvar.

De har även ramar, såklart, och i dem är det riktigt glas, som är gjorda med en floatingteknik som minskar reflexer och förbättrar det visuella:)

Okey, vi flyttade hit för elva år sen, och satte upp nån tavla här och där, och sen har vi möblerat om lite hit och dit, men den här tavlan har minsann alltid suttit kvar. Jag älskar den! Men, den gör ju så att inget annat funkar så bra där:) Och nej, den passar väl inte superbra.

Tavlan till vänster har Corrinda målat, det är jultema på så den ska ju inte hänga där hela året. Vilken den gjort i ett år nu:) Men nu är den i förrådet.

I samarbete med Dear Sam så har jag nu valt ut några olika posters. Och det mina vänner kan jag säga inte var enkelt för en sån som mej, med beslutsångest och inte allt för stabilt inredningsöga:D

Jag var först inne på att bara ha olika byggnader, men sen ångrade jag mig. Funderade länge på att ha olika svartvita djur…och ångrade mig. Kanske en färgklick i det svartvita? Eller bara färg?  Och så vidare:)

Inte blev det ju enklare att välja när jag frågade mina stora ungar, då blev vi bara ”osams”:)

Till sist blev det de här

Notera gärna ljuslyktan:) Jag har ansträngt mig för att få det hela att se sådär naturligt chict ut, för jag har alltid en lykta stående där, och ligger själv under köksbordet och fotar:D Men det var snyggt att ha dem såhär på golvet med…om man nu inte hade haft massa vilda ungar och husdjur.

Vi bar in dem i vardagsrummet och började försöka få till en bra helhet. Pusslade med dem på golvet och höll upp dem på väggen för att se hur vi ville ha dem. Ser ni citatet? Ett favorituttryck jag ofta använder, och det är så sant. Åka och träna och motivationen är på noll? Jamen Fake it till´you make it:) Den var klockren.

Jag är allergisk mot tavlor som inte hänger exakt där jag vill ha dem. En halv centimeter fel och allt sabbas. Det ihop med att jag aldrig kommer ihåg något bra lifehacks för att hänga tavlorna på exakt den höjd jag vill gör att det ofta blir surt. Men jag har i alla fall ett hyfsat ögonmått. Man kan mäta med en hammare, det går alldeles utmärkt:) Man kan även hämta en tumstock, om man inte är för lat. Just saying.

Och vattenpass, älskar mitt lilla lätthanterliga:)

Till sist blev det såhär:
Det ser ut som det blänker överallt i glasen, men IRL så gör det inte det:) Jag har fönster på två väggar här inne, och solen sken in och reflekterade i allt och inget. Och ni får tänka er fina fräscha tapeter… snart så.
Vi flyttade hit den runda ljuslyktan från väggen intill och plockade bort piedestalen med en annan ljuslykta på från hörnet vid fönstret. Och plötsligt så skulle alla vara i vardagsrummet för det var ju så mysigt:) Helt galet vad lite bilder på väggen kan göra!
Det blev verkligen ett helt annat rum. Vi städade ju förvisso också och puffade kuddar och vek ihop plädar, men det gjorde jättestor skillnad. Längs ryggstödet på soffan ligger det alltid en massa kuddar, man måste ha stöd för nacken:)
De här postrarna är förutom att de är snygga, otroligt prisvärda! De kostar från 89kr – 350kr, samma med ramarna, inga svindyra varianter, fast de är bra kvalité.  Man kommer långt på några hundralappar:)
.
Och nu till det roliga i det hela, för NI ska ju få en finfint rabattkod av mig, som ger er hela 30% rabatt på ett köp, toppen va?
Om ni anger Carola30 så kan ni välja bland hela sortimentet och få just 30% off.
In och fynda nu:)

Kommentarer

  1. Agneta

    Ok,nu är jag kanske för ärlig. Men hur kan du som är så chick och snygg och ungdomlig gillat tavlan du hade innan. En sån hade mina föräldrar på 80talet? Hoppas du inte blir arg på mig nu!!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha, det är ju för att det är mina föräldrars 🙂 Det är barndom, och har alltid funnit med.
      Sen tycker jag att den ÄR fin, motivet och färgerna och att den är avlång. Jag törs knappt säga det men jag har en lika modell i vardagsrummet fast ett landskap i rött:)
      Det är mormors och samma där, så mkt trygghet och barndom:)
      Jag vet att jag är rätt ensam om att gilla dem?barnen håller tex inte alls med.
      Så jag tar inte illa upp ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting