Shopping

Nu är det vår – Cellbes rabattkod:)

Innehåller reklam och reklamlänkar för Cellbes

.

Nu är den på väg:) Jag känner det i tårna och det spritter lite här och var i hela kroppen, för att inte tala om knoppen. Ljuset har vänt tillbaka och den ljuvaste av alla årstider nalkas – VÅREN är på väg!

Jag älskar våren. Det går mot bättre tider, och oavsett om man tittar ut och det är snöstorm eller om alla ungar är sjuka så vet man att det är inte långt kvar tills det går över:)

Jag har tre vårbarn, födda i maj allihopa och det är de bästa tiden för kalas dessutom. Jag älskar ju sol och värme, och givetvis sommaren, men på våren är det så kravlöst. Det gör inget om man inte hinner klippa gräset eller om trädgården ser ut som skräp, för det är så det ska vara. Nu pratar jag om tidig vårvinter, när gatorna blir bara och ungarna cyklar omkull i lösgruset, lite senare måste man ju ta tag i att laga punkor, smörja kedjor, tanka gräsklipparen och röja garaget. Men nu och några veckor framöver kan man lugnt släppa allt man har för händer, ta en solstol och placera den i en snödriva, ta av jackan och sätta upp näsan mot solen och dricka en kopp kaffe och bara njuta ♥

Jag har sagt det förr och jag återkommer till det, även kläderna är som bäst på våren. Man kan ha jeans och en snygg tröja, skinnjacka eller jeansjacka och så gympadojor. Jag shoppar alltid shitloads så här års:)

Och jag scannar såklart efter rabattkoder, för man vill ju göra kap:)

Den kommer längst ner:)

 

Jag har inte hunnit titta klart, men den här har jag redan hemma, i båda svart och rosa. 149kr, och så fin och skön. En riktig favorit:)

Och den här som kommer i tvåpack med en enfärgad tycker jag är jättefin. Jag som inte har spinkiga överarmar gillar knytet där, väldigt ofta sitter det åt just där nämligen:)

 

Och den här med fjäril är precis vad jag faller för så här års, jag gillar den här ringningen jättemycket.

 

Och så linnen, man kan inte ha för mycket linnen.Det här är lågt i ryggen, inte för lågt så Bh:n syns, det gillar jag inte, men tillräckligt för att min fina tatuering inte blir skymd:)

Ja. Som bekant gillar jag inte mönster, tycker det är alldeles för prilligt. Så det är ju jäklars så märkligt att det åkt med massor av ordentligt mönstrade saker i mina beställningar på sista tiden…:)

Som den här tunna jackan…Nej det är inte samma som den jag visat massor av gånger:)

Det är ju det som är så skumt! Att jag är helt såld på de här blommiga sakerna:) Ett tag tänkte jag att det är tanten i mig som vill komma ut, men när alla mina tonåringar och äldre ville ha likadana så inser jag att jag för en gångs skull är i fas med modet:D

Och jag har såklart beställt även till tjejerna, men de har inte fått dem än, det är påskpresenter:D

 

Just nu har Cellbes 100kr rabatt för varje 500kr du handlar för! Perfekt:)

(Giltig till 30/3 – 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller koder. Gäller vid köp över 500 kr)

Koden du ska ange i kassan är: 18003, direktlänkt till Cellbes HÄR

 

Håller ni med mig om våren? Bästa tiden på året, kanske inte om man är allergiker förresten..:)

Men jag är inte allergisk och jag älskar våren ♥

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting