OkategoriseradeVardag

Fransar, kaffe, Man-box och lite sånt:)

Innehåller reklam och annonslänkar

 

Idag åkte jag ju till Dau för att fylla på mina fransar.  Jag ska se fotboll på lokal på lördag, Sverige -Chile, så det gäller att vara tjusig:) Jag ser jättemycket fram emot nästa gång vi ses, för hon ska på semester till Japan. Jag har aldrig varit där, men mina föräldrar, syster och Robban&Corrinda har sovit någon natt i Tokyo, på väg till Thailand. Ja, det finns för och nackdelar med att åka som personal;) Man kan tex få åka konstiga sträckor för att det inte finns plats på det plan man tänkt sig. Tvillingarna var 11 år när de åkte, och de snackar fortfarande om TOALETTEN:)

Mamma och pappa lämnade dem ensamma på hotellrummet medan de gjorde något, vad minns jag inte, men det kan ha varit så enkelt som att de bara var nere i receptionen. Under den tiden skulle nån av ungarna gå på toa, och det var ju inte likadana toaletter som hemma:) Den spolade ju av sig själv, blåste varmluft och snurrade runt… äh jag vet inte riktigt, men de var grymt imponerade. Och skitskraja när den började leva om sig;)

Dau ska vara där i två veckor och åka runt lite så jag ser fram emot att få höra om det är så som jag tror, nämligen pretty amazing. Har någon av er varit där? Det står helt klart på min bucketlist.

Mina fransar är fortfarande med L-böj. De passar mig fint och de sitter bra.

De är inte för woooowiga utan de är bara superfina tycker jag:)

När jag kom hem var det dagens första kopp kaffe, jag glömde dricka det innan jag for iväg. Den stod kvar på bänken… 😉 

Jag älskar kaffe! I alla varianter, men ska det vara svart så måste det vara extra gott, jag har annars gärna mjölk i. Eller nu ljög jag. Jag har grädde i:D

Det finns få saker som kan göra mig så besviken som ett dåligt kaffe:/ I helgen var jag och syrran på shoppingtur och gled in på Max för att köpa en kopp. Vi tog en helt vanlig kaffe med mjölk. Det smakade som sånt där som stått i en kanna på en värmeplatta i några timmar. Inte gott alls. Doris föredrar gott kaffe hon med, men är inte så himla kinkig. Dock bli hon skitsur om jag inte delar med mig, och det exakt när hon vill:)

Hon satt länge och stirrade ut mig:) Men när jag skulle ta bilden så tog den ljuvliga doften överhand.

.

Igår kom Corrinda in med posten, och stannade innan hon ens hunnit klä av sig, för att öppna Glossyboxen:)

Nu visste hon inte att jag testade The Man Box, för givetvis finns det ju en anpassad enbart för herrar. DEN besvikelsen:)

Hon plockade upp grejorna och åhhade ändå, för det var ju finfina grejor.

Det här kommer bli påskpresenter till pojkvänner:)

Förutom parfymen för den snodde Corrinda till sist själv, den doftade så gott!

Jag har ju inget behov av att prenumerera på en box för män, eftersom jag ju liksom inte har en man i huset att skämma bort:) Men, just nu kan man beställa den som engångsbox!

Alltså man startar inget abonnemang, hur bra är inte det då:)

Det är annars samma upplägg, en box med fem fab produkter kommer hem i lådan. Bara det att männen får nöja sig med var tredje månad, medan damerna får varje. Deras kostar 169kr, frakt ingår, (tjejernas kostar 139kr men innehåller minst fem produkter den med) och värdet överstiger med råge det:)

Vill ni testa till era män? För jag antar att jag inte har en stor flock herrar som läser, men några vet jag i alla fall, och ni ska absolut testa:) Om inget annat för att ni kommer lukta så gott:)

Här kommer ni direkt till Glossybox

.

När jag hämtade Jamie idag så åkte vi direkt till affären för att handla. Jag trodde i min enfald att jag skulle få nån slags middagsinspiration. Men, jag blev bara sur:) Jag ville ha kyckling, men eftersom vi ätit det två dagar på raken den här veckan, och ett antal förra veckan så kändes det tråkigt. Till sist kom jag på att Patricia gjorde helt makalöst goda kikärtsbiffar för ett tag sen, så jag messade henne och frågade om hon kunde tänka sig att laga det. Japp det kunde hon:) Till det potatisklyftor, och nån sås som hon svängde ihop. Jag är inte så bra på såser, tycker inte att det är så himla nödvändigt, men ungarna vill gärna ha.

Jag skar potatis och sen lämnade jag över köket till henne. Tanken var att jag skulle lägga mig ner i fem minuter och sträcka ut ryggen, jag har ju den där härliga låsningen, men varför jag ens tror att jag ska låta bli att somna är ju en gåta:) För givetvis gjorde jag det, som en stock. Jag har ingen aning om hur länge jag sov, men tillräckligt för att det skulle släppa i ryggen i alla fall:D Och ge mig de där extra timmarna i lugn och ro på natten. Nä hu! Jag gillar inte att somna sådär. Men att vakna till färdig middag är i och för sig väldigt skönt. Jag fick ta disken i stället. Man kan inte slippa allt;)

 

Jamie badade, och kom sen ut till mig i pyjamas. Det är ovanligt, för han har så lite som möjligt på sig när han sover, och jag antar att han klätt av sig allt och ligger i kalsongerna och slaggar nu. Men han var väldigt söt, i en för liten blårutig pyamasjacka a la gubbe och bruna pepparkaksbyxor:)

Lovelia och Trixie har rensat ur sina garderober, eller sin walk-in-closet såklart, den har varit väldigt stökig. Att Patricia dumpat några stora svarta sopsäckar med sina kläder där inne gör inte saken bättre, och nu ligger det olika kassar utanför. Jag anar att tjejerna tror att jag ska begripa vad som ska kastas men det gör jag inte, så vi kommer ha att göra någon dag framöver. Men kanske kan jag hitta lite kläder till killarna där:) De tar gärna över efter syrrorna, men jag försöker undvika det mest rosa och glittriga. Nu har tjejerna  ledsnat på det för ett tag sen i och för sig, så det är väldigt mycket som funkar utmärkt. Jag älskar att bara kunna byta plats på kläder:)

 

Nu ska jag skriva lite annat, men vi hörs i morgon:)

Natti natti

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting