JamieResa

I´ll be back:D

Hemma igen, och fast vi bara var borta i två nätter så känns det som två veckor. Vi har upplevt så himla mycket! Danmark är verkligen en riktig pärla:)

Robban sa innan jag åkte att ”Bli nu inte kär i nån dansk snubbe, de pratar så jäkla konstigt.” Haha, ja det gör de, men det är nog det enda fel de har;) Jag blev inte kär i nån snubbe, utan i hela landet.♥

Det blev jag redan förra året när jag var här med Trixie, fast i en annan ända, och det bara späddes på nu. Jag är grymt avundsjuk på Fnulan som bor så nära att de bara tar tåget över lite nu och då. För en annan är det mer av ett projekt att ta sig dit. Men så värt det. Jag tror bestämt att jag ska planera in fler besök, och nästa ligger kort framåt som tur är:) Redan i juni åker jag och Lovelia dit. Happy happy:)

Mirka och jag smidde planer på flyget hem hur vi ska besöka Malin (Fnulan) och åka över till Danmark. Vi vill gärna ha henne med oss, mest för att hon är en underbar person:) och lite för att hon är skåning och liksom behärskar det danska lätet…eller förlåt språket;) bättre än oss. Jag är irriterad på mig själv som har så svårt att förstå dem, jag tycker jag är rätt bra på språk, men danskan går jag bet på. Och när något är svårt så måste man öva – med andra ord måste jag åka till Danmark ofta:D
Jag ska berätta ordentligt om vår resa snart, men jag måste få samla intrycken och sortera dem. Malin är tvärtom, hon vill skriva direkt, men jag måste få smälta lite.

.

Idag fick jag i stället sitta och skriva annat, det är bara sex dagar kvar innan deadline på två böcker. Ja, alltså de ska ju inte vara klara för tryckning;) men det ska vara två historier som avrundas. 17-20 sidor nyskriven text ska man värpa fram, gånger två, och tja..det är lite kvar:)

Det reder sig, men det blir intensivt skriva.

Vet ni då? Ni som följer mig på instagram vet redan… och jag tycker verkligen att ni ska göra det, för även om ni ser bilderna här på bloggen från instagram, de hamnar nog mellan mina inlägg, så är det inte lika kul när ni inte får läsa mina eminenta bildtexter:D

Jag kanske ska ha en tävling, den som blir följare nummer tiotusen får en …en…öhh tja? Får något:) Jag kan nog kasta in lite av varje som pris. Så in och följ. carolawetterholm  🙂

 

I alla fall, ni som följer mig vet att Jamie har klippt sig. Kort. Han har pratat om det sen vi var och klippte håret på salong. Då vågade han inte kapa allt, men så fort vi kom ut så började han tjata. Patricias Simon klipper sig själv, och har fixat Jordan vid några tillfällen, så Jamie ville att han skulle klippa. Simon var lite orolig över att han skulle ångra sig när håret var borta, men Jamie var bestämd. Sagt och gjort, jag fick ett sms första kvällen i Danmark  – ”OMG Jamie har klippt sig och han är så söt!” Eftersom jag som vanligt har problem med nät när jag reser, det måste vara jag och inte tekniken, så tog det ett tag innan jag fick fram filmen som Patricia skickat. Men då såg jag en superlycklig kille som sa Godnatt mamma:) och posade lite blygt. Han var jättenöjd:)

När jag sen kom hem igår kväll så låg han och sov, och alltså…det är svårt att fatta att det är samma kille.

I morse ringde min klocka 4.15. Jag skulle skjutsa mamma och pappa till Arlanda klockan 4.30 och jag kan lova att det var jäkligt mycket grus i ögonen när jag tvingade upp dem. Jag bara drog på tröja och byxor och brillor och sen var det sju minuter kvar innan de skulle komma. Vad göra för att inte somna?? Ah! Boka träningspass med David, jag har gått upp två kilo på två dagar:D Jag behöver David. Så kom de, jag körde fram och tillbaka till Arlanda och sen gled jag ner i sängen igen och somnade på två röda. Sov som en stock och vaknade av att Jordan väckte Jamie. De har tvärkoll på morgnarna. Jag behöver inte gå upp om jag inte vill, oftast gör jag det ändå, men i morse tror jag att jag vände mig om för att kliva ur sängen och råkade somna på vägen;) Det var länge sen jag var så jäkla trött.

När jag sen äntligen fick titta ordentligt på Jamie så slog det mig hur makalöst lik han blev Robban som liten. Och hur svårt det blev att skilja på småkillarna…

Jordan har klippt sig han med, och klagar lite på att hjälmen förstör frillan;)

Hur ska jag nu se skillnad på de här två?? Ungefär lika långa och tunga, och delar alla kläder. Omöjligt.

Lilla Jamie:) En helt ny Jamie:DHan är nöjd och glad och skitless på att jag inte kan se mig mätt på honom;) Men jag måste bara få pränta in hur han ser ut nuförtiden. För det tar ett tag att vänja sig. Jag tycker såklart att han är supergullig. Men kallar honom för Robban;)

Eller Robban-öhhh-Jordan-nej-Jamie.

 

Nu ska jag gå och sova. Jag har fortfarande grusiga ögon och är trött som sjutton, det kommer efter det här med att resa. Men visst är det väl härligt när man fått massa nya upplevelser 🙂

Hörs snart! Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. mia

    På tal om klippning, var ska man gå och klippa en 11-årig dotter? Är ganska ny i Uppsala, klippt henne en gång i Gränby c, men det tyckte vi var dyrt, plus lång väntetid. Var finns barnklippning, drop in och schyssta priser?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag klippte mig och Novalie på Cutters sist. Då kostar alla klippningar 299kr. Jag gillade deras koncept mkt, kolla deras hemsida 🙂

  2. K

    2 kg på 2 dgr, det är ju bara vin och mat. Försvinner vid nästa träningspass. Jamie supersöt i alla frisyrer! Vilken fin proffsklippning. Alla barnen är jättefina!!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det var bara ett kilo kvar i morse av Danmarks flobbet ??men de rackarns fyra som fastnat runt midjan tidigare sitter bergfast?

      1. K

        Äh, du är supersnygg! Sveriges snyggaste 9-barnsmamma och kolla bara hur du/ni sågade ner granen. Menade bara positivt att du lever jämt så hälsosamt och tränar som en superatlet att du verkligen förtjänar att njuta! Längtar efter Danmarksstoryn?

  3. Fnulan

    Hahahha älskade, ni behöver inte smida planer, ni kommer och vi åker och jag tolkar. KRAM och tusen tack för att ni ville haka på!! Saknar er redan!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting