Allmänt

Och drömmen tog slut..

Det känns som en evighet sen, men var visst bara igår.

VM-drömmen tog slut i kvartsfinalen mot England, och satan vad deppigt.

Men alltså, vilka killar vi har i landslaget ♥ Jag är stolt över dem:) De har ändå gjort något som inte blivit gjort på 24 år. Whihooo!

Jag fick skjuts ner till O´Learys av Patricia

Så jäkla nervös. Men trodde ändå att de faktiskt skulle klara av det, i alla fall göra ett eller några mål:)

På gatan utanför stod den här skönheten ♥

Ja, med registreringsnumret synligt och allt. Men åker man omkring i en här så åker kamerorna upp överallt och jag känner inte att jag potentiellt riskerar att avslöja någons skyddade identitet.

Jag skulle med stolthet köra runt i den, Jag Vill Ha Den.:)

Våra kompisar satt redan vid vinnarbordet, med samma kalsonger, samma tröjor, samma strumpor, samma sorts öl och tja…samma allt. Eftersom sport är vidskepligheternas moder:D

Jag hade samma tröja, samma strumpor, samma brillor, beställde samma mat, samma öl, samma armband  och samma samma samma. Det är INTE mitt fel att de förlorade. Fast… jag tvättade tröjan och strumporna…och det gör mig kanske aningens delaktig … 😉

Det var SURT och TUNGT, men det är bara att deppa ihop och komma igen. I höst är det EM-kval:)

Herregud, jag har blivit en fotbollsnörd:D

Vi satt kvar efter matchen, några av tjejerna, eller alla andra tjejer förresten;) droppade av och vi fick så småningom byta bord. Tidigare på dagen hade det känts så viktigt att se Kroatien -Ryssland, men det bleknade ju en aning i och med Sveriges förlust, vem bryr sig då liksom?

Men vi satt såklart kvar och matchen var spännande. Kroatien gjorde liksom det VI borde gjort – vann:) Jag tror att jag håller på dem, om de spelar i sitt bortaställ för det rödvitrutiga är för gräsligt:)

Vi drog vidare efter matchen, käkade lite och drack nån finöl, innan vi avrundade kvällen.

Busschauffören hem …. jag önskar att alla körde som honom:)

I åtta av tio fall när man åker buss så kör chaufförerna som om de satt i en sportbil och inte i en lång buss, med passagerare som åker som smörklickar på heta potatisar;:)

Högst obekvämt. Men den här killen, han körde lugnt och fint. Inget klänga sig fast, bara lugn och fin. Hundra guldstjärnor till honom.

.

I morse vaknade jag av, gissa….? De har två ben, fjädrar och kucklar. Godmorgon !

Syrran hade lovat att vi skulle hjälpa mamma och pappa med lite saker, så efter frukost så kom hon och hämtade mig. Jag lånade ut min bil till Patricia och Simon som  behövde den:)

Vi grejade på, klippte lite i deras äppelträd, lyfte i lite brädor i containern och eftersom jag såg min chans så klättrade jag upp på byggställningarna för att nå att klippa grenar. Mamma är övertygad om att vi ska ramla ner och slå ihjäl oss så hon protesterar och så gör vi det ändå;) Bara hon inte ser så… Som alltid, säger mamma nej, så måste man göra det. Det är sen gammalt:D

Vi klättrade upp på vinden för att stöka lite, men det var snorhett! En titt på termometern sa 49+ och det luktade bastu. Varm bastu. Supervarm bastu. Vi sopade lite, flyttade på lite saker och efter fem minuter var kvävningskänslorna överväldigande och vi klättrade ner. Så fort man stack ner benen genom luckan i taket så kändes det som att sätta dem i frysen. Det har aldrig varit så varmt på vinden, men pappas teori om att det var för att det bara är svart takpapp och inget tegel känns ju korrekt:) Det ser fint ut i alla fall.

Så åkte vi hem. Robban kom och sa att han ville raka av sig håret…okey?? Han var less på sitt hår, och efter att ha sjungit Martin Stenmarks Sjumilakliv ”raka av sitt hår…..” för honom så åkte vi tillbaka till mamma och pappa för att låna trimmern.

Doris fick följa med .Hon älskar att åka bil, och blir löjligt superhappy:)

Jag släppte ut henne ur bilen och hon sprang och skrämde mamma och pappa där de satt och käkade på baksidan:)

Sen smet hon såklart för hon lyssnar ju inte på mig…men man måste ju testa, och idag lyssnade hon n ä s t a n…;)

Robban har tjockt hår, så jag fick kapa av det med sax först annars storknar trimmern.

Det kändes så galet att ta stora tofsar och bara klippa….livrädd att han skulle ångra sig. Sist jag klippte honom var han drygt tre år. Jag hade lyckats med en snygg klippning en gång, men när jag skulle klippa efter min egen usla klippning så blev till sist resultatet sådär. Även fast det var kort och hyfsat så tittar sig ungen i spegeln. ”Mamma, kan du ta trimmern och klippa av allt i stället?”

Eh, ja:D sen dess har han fått gå till frisör. Men nu var han nöjd.

Även om jag tycker att looken blev en aning ovan och en smula av en kombo av krigsfånge och combatfrisyr så blev det fint. Man måste bara vänja sig vid att se honom helsnaggad. Han blev otroligt lik Corrinda igen, de två är väldigt lika men det syns sällan. Även kusinen Rille kröp fram där under hårmanen, och när Patricia kom hem så var det det första hon sa.

Robban vill inte visa er en efterbild. Eller före:) Det här var vad jag fick. Men jag fick skicka bild till både mormor och morfar och syrran.

.

I torsdags var det varmt som sjutton. Vi var i Norberg och jag badade:)

Faktiskt helt okey i vattnet, och även på stranden. Jag simmade runt, man måste öva sig. Jag kan simma, och jag kan simma långt om jag måste, men det är verkligen en färskvara. Det är jobbigt!

Jag läste  nånstans att många som drunknar överskattar sin egen förmåga att simma, och det kan jag förstå. Man tror att man orkar mer än man gör. Därför försöker jag varje år att simma så långt jag kan…utan att liksom komma på för djupt vatten för det tycker jag är superläskigt:)

På campingen har de tydligen en lekstuga för ungarna. Det hade jag missat. De får gå och låna nyckeln till en av stugorna som gjorts om till, tja, ni ser ju.

Jag inser NU att jag med all säkerhet måste hålla koll där, och städa, eftersom mina boys knappast är ett under av disciplin. Men det får jag väl göra då:)

.

Min planering framåt såg ut som så här, Sverige spelar match på onsdag. Sverige vinner. Sverige spelar match i helgen. Som de vinner. Nu sprack ju den.

Det innebär att vi kan åka tillbaka till husvagnen. Men…eftersom jag var så säker på att de skulle gå vidare så råkade jag lova barnen att de fick åka på speedway med sin farsa på tisdagkväll….fasen också. Men, vi kan ju åka på onsdag. Och stanna en vecka, för sen måste jag hem och packa, då är det Göteborg och Guns and roses:)

Vet ni…jag är helt medveten om att det är konstiga stavningar och bokstäver som fattas…det är naglarna som är lite för långa:) och trycker på tan genrerna  lite hyur som helst. Som ni ser;)

Jag har försökt ändra överallt jag ser. Nu kan jag ju fila ner dem, när inte Sverigeflaggan är lika viktig längre;)

 

N ä, n u ska jag sova! Mitt i natten, men nästan ljust det är så underbart:)

Vi hörs i morgon:)

Natti natti ♥

 

Kommentarer

  1. M

    Själva stavningen är det inte så mycket galet med, men hade ni verkligen ”samma” tröja allihop ? Det borde ha varit både trångt och varmt. 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing