OkategoriseradeTräning

När man plågar sig själv:)

I går kväll hade vi bestämt oss för att träna. Något som stör mig lite, är att det på Friskis inte finns de pass som man vill ha. Ja, ledarna måste få ha semester, men det bli inget bra för träningen:)

Det fanns inget kul, så jag messade syrran och frågade: Gym? Backintervaller? Simma skitlångt?

Alltihop?

Det blev backintervaller. Jisses:D

Jag har ingen vidare kondis, jag kan möjligen köra korta, explosiva grejer, men uthållig…nä. Det går inte an, så då måste man öva. Vi körde till Sunnerstabacken som är vår slalombacke i Uppsala. Heter visst  Alpine Center;) Men det är pinsamt så det blir Sunnerstabacken.

Jättehög:) Jag googlade och den är visst bara 110meter lång. Alpine center…not so much;) Fallhöjden, vad det nu är, ligger på 27 meter.

Den kändes som tusen meter lång och tvärbrant;)

Vi körde fem vändor upp och ner. Med nån minuts flåsande i mellan. På vägen ner kändes det enkelt och som att man kunde köra på länge till, men på vägen upp var det inte lika lätt. Efter femte varvet så hade jag visst råkat trava igenom nåt mini-kardborrebuskage. De satt som berg. Först trodde jag det var nåt äckligt djur och funderade en sekund på om det var panikdags;)

Vi hade bestämt fem vändor innan, och med tanke på att det är rätt tufft för ben och rumpa så stannade vi där, även om det kändes som att vi kunde kört lika många till. Dumt att gå ut för hårt:)

Vi tog oss ändå ner för backen på ett annat håll, och upp för en något kortare för att komma tillbaka till bilen, så sex varv totalt. Få se hur det kommer kännas lite senare idag. Det var kul, på nåt stört vis, och vi kommer åka tillbaka.

Vi plockade massa glas, på flera ställen i backen låg det trasiga glasflaskor och med den här torkan så räcker det ju alldeles utmärkt för att starta en brand. Så ur alla perspektiv kändes det korrekt att ta bort det.

På tåget satt den här reklamen, som jag tänker vidarebefordra till er, för att det är så viktigt.

Det är så enkelt. Ta bara med ert jäkla skräp och släng i en soptunna.

Jag är uppfostrad att inte kasta saker någon annanstans än i soporna. Jag går runt med fickorna fulla med skräp tills jag hittar en soptunna:)

Gör det ni med:)

Nu ska jag sätta lite fart, vi hörs snart!

Kommentarer

  1. Loppan

    Fallhöjden är den sträcka som mäter från högsta punkt lodrät rakt ner till marken genom berget/kullen. Alltså hur högt upp i luften du är.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing