Okategoriserade

Minsta möjliga motstånd :)

Innehåller annonslänkar för Cellbes

.

Idag kan jag ha slagit nån slags rekord för att inte röra på mig:)

Jag kanske tjatar men jag har så ont att jag pustar och suckar så fort jag ska ändra ställning. David hade tagit med två övningar som han haft med barnen på familjefys, den ena krabbgång. Vet ni vad det är? Inte? Okey sätt er på golvet, sätt i händerna bakom ryggen och fötterna i golvet och lyft upp rumpan. Gå så. Känns det inget så lyft upp rumpan högre.

Gå så i tre gånger 45 sekunder så snackar vi om det sen:) Han hade såklart en tvist också, en tung boll (4kg -8kg) som man skulle sparka framför sig. Kul men ont:)

Så jag undviker att böja mig idag. Eller sträcka.. eller röra mig:)

Tanken var att träna ikväll med men det hade bara varit plågsamt så vi avbokade. Jag var kaxig och föreslog backintervaller ist, men sen kom mamma och pappa och hängde här i flera timmar så tyvärr bidde det inget:) sicken otur?.

.

Jag har fortsatt min operation tömma poolen idag, alltså varför sitter själva hålet som ska dränera den inte längst ner?? Nä en dm upp på kanten, det är ju omöjligt att bara låta allt rinna ut av sig själv ju. Korkat.

Någon länkade reglerna för att tömma poolvatten:) Alltså det är snällt att ni hjälper till men ibland känns det som att bli tillrättavisad i skolan;) Som att man är fem år gammal och inte kan tänka själv. Jag gör alltid så gott jag kan, försöker följa regler och lagar, och tänka på miljön.

Nu är det lite svårt att veta exakt men med tanke på att inget klor eller annan kemikalie tillsatts i poolen på säkert nästan en månad, sist var efter skyfallet 29/7, så bör det vara så avklorerat som det går. Det mesta vattnet rinner sen ut på gräsmattan. Som reglerna säger. Så jag känner att jag gör rätt:)

Jag tvättar inte bilen på uppfarten heller. Men jag spolar ur soptunnorna vid behov:)

I alla fall, jag är inte klar. I morgon kanske:)

Medan vattnet l å n g s a m t rann ut så plockade jag i garaget, det är värsta röran där inne. Sen kom mamma och pappa och räddade mig från mer jobb.

.

När de åkte så var det middagsdags och sen blev det bråk om datorn så jag kopplade Doris och gick?. Fy fan vad jag hatar detta eviga tjat om vems tur det är, hur länge nån annan spelat och hur lite man själv spelat, att nån annan alltid får spela först och att man själv är så förbannat jävla förbisedd. Offerkoftorna är väldigt stora ibland. Stackars mina barn som har två datorer att dela på. Jodå de hade kunnat ha en varsin men de hade också kunnat ha ingen. Man skulle kunna tro att de äldre skulle begripa att de mindre spelar tidigare på kvällen och de senare, för att alla ska få sin tid, men nej. Att ta den diskussionen med de större som envist hävdar att det är orättvist att alla får spela en timme i var..(???)då kan jag meddela att jag helst vill låsa in mig i en ljudisolerad madrasserad cell och skrika och slå i väggarna?men i stället gick jag en lång promenad med jycken. Kändes mer kreativt på nåt vis;).

.

Jag har så vansinnigt mycket vindruvor i år, det är alltid massor, vinrankan är frodig, men så här tidigt har de aldrig varit klara förut.

Jag har ingen aning vad jag ska göra med dem, som vanligt. Vin känns skitjobbigt och dessutom dricker jag hellre öl;) Frysa brukar nån säga men det är inte så gott, jag fryser en del i alla fall och har som isbitar.

De innehåller massor av kärnor så ungarna gillar inte, men jag äter så mkt jag kan, de är himla goda!

Det är shitloads av äpplen med, och vinbär och päronträdet som aldrig gett frukt har fått sprittspratt och har mängder, supergoda dessutom! Jag trodde det var tråkiga gråpäron men det är nån annan sort, påminde om Conferance i smaken, som ju råkar vara min favoritsort. Tjohoo!

De är små än men tror de växer på sig, om jag inte ätit upp dem tills dess.

Den här sommaren måste ha varit perfekt för frukt.

.

Jag handlar ju på Cellbes och när jag suttit och bläddrat så har ett smycke hela tiden återkommit på modellerna. VARENDA gång jag sett det har jag tyckt att det är så fint, och sagt det till tjejerna. Till sist sa Patricia ”’Men mamma! Köp det!” Så då gjorde jag det:)

Visst är det fint? Finns HÄR

Jag har det hängandes på en liten hylla i sovrummet när jag inte använder det, och varje gång jag ser det blir jag glad. Det är så sommar, på nåt vis. Vi har av nån anledning massor av sländor här hemma, lite läskiga när de flyger upp precis i nyllet på en och står och hovrar, men vackra.

Det här är ju inte heller så illa, välj din egen rabatt liksom 🙂

Jag satt med Patricia och Corrinda igår, de hade spenderarbyxorna på så det blev bra med rabatt:)

Cellbes

För övrigt saknar jag mina naglar. Och inte:) Jag har inte gjort nån påfyllning efter Sverigenaglarna utan bara filat ner dem, sen slog jag av nån här och var och till sist såg de ut som skräp. Nu är de naturella och superkorta och sköra. Skönt att vara utan, jag jobbar så mkt med händerna ju, och man blir ju lite fumlig;) omöjligt att pilla med småsaker, ta upp en nån tex..

Jag kanske ber Patricia fixa dem senare igen men just nu är jag utan. Och inser ju hur snygga de var, speciellt när jag kikar ner på dem;) Men till nästa VM så??.

Nu ska jag hoppa i säng!

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. Camilla

    Jag brukar använda en dränkpump för att få ur vattnet ur poolen,vår står ute året runt.Det sista får man ta en mopp och moppa upp.Jag har en skurmaskin som suger upp vatten ska prova den i år.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing