BarnbarnOkategoriseradePlugg

Tisdagar kommer bli stressiga:)

I går började mina kurser:)

Idag har jag suttit och svurit över min skrivare som inte ville samarbeta. Jag gillar att ha ett papper att titta på, pricka av på, stryka och notera deadlines och sånt på. Allt finns i datorn på kursforumen, men det är mer överskådligt med papper:)

Jag läser tre kurser, alla på halvtid, vilket alltså ger 150% studier. Jag kan ha tagit mig vatten över huvudet, för nu i början ligger en jäkla massa deadlines och jag ska ju lämna landet lite:)

Nu läser jag på distans så för den delens skull så är det ingen jättefara, jag kan ta med datorn, men jag vet att efter en hel dag på fötter med tusen intryck, så är man inte sitt piggaste. Nu kommer jag kunna göra en del uppgifter i förväg så jag bara behöver ta med en del kurslitteratur.  På måndag åker vi till Disneyland Paris, whihooo! Och som om inte det vore nog med det, så kommer jag att följa med Mirka och hennes familj till Turkiet, nån dag efter att vi kommit hem:D Jäkla resande. Så tråkigt. not:D

I alla fall, jag kommer ha så jäkla mycket att göra de här två terminerna. Jag har tänkt att om det blir svinjobbigt så kan man faktiskt hoppa av. Och eftersom jag är en envis tjurskallig jäkel som tycker man ska avsluta det man tagit på sig så kommer jag minst behöva krypa på knä innan det händer;) Mest troligt inte alltså, men jag har en tänkt utväg OM …och bara det kan ofta räcka för att palla kämpa hela vägen in i kaklet.

.

Sen passade jag på att boka resa ner till Växjö för föreläsningsdagen i oktober. Jag har flugit ner sista gångerna och tagit tåg hem, det har varit det mest tidsffektiva sättet. Nu kostade flygbiljetten dit lika mycket som tåg dit och hem, och då bli jag snål. Så snål att jag i stället bokade tåg…med avgångstid hemifrån klockan….ehhhh 04.54. Holy smoke! Men då slipper pappa och mamma skjutsa mig till Bromma, och vi åker hemifrån strax efter sex då med så, tja.

Men vafan fem i fem…och då ska jag ta mig in på stan först. Gosh. Å andra sidan borde jag kunna sova på tåget:)

 

Mirka kom över med lunch:) Hon hade varit hos frissan och var så snygg i håret att jag kände hur risig jag själv ser ut, måste nog ringa och boka en tid jag med:) Jag måste bli bättre på att klippa mig, sist var i april, eller maj kanske? Kommer jag iväg inom ett halvår så är det rekord. Jag har ju bara rakt hår utan nån frisyr så det känns så onödigt, men så en dag så får man bara spunk. Håret är som sockervadd i topparna och man akutbeställer en tid. Kanske kan man försöka ta hand om det bättre. Förebygga liksom, det är ju ändå min paroll i så mycket.

.

När hon åkte så fick jag fart på skrivaren ett tag, och sen ringde Novalie. Vi skulle hämta hennes pass idag, så jag susade och plockade upp henne utanför skolan. Stan är proppad av nya studenter som har inspark och nollning och allt vad de nu har. De är som humlor:) Överallt och ingenstans, bara snurrar och har noll koll. Sätt dem sen på en cykel i en stad de inte känner till och alla fattar hur besvärligt det är att köra bil. Men de är ruskigt gulliga, ett gäng knatade runt i blåa blusar från sjukvården och gröna operationsmössor, ett annat som nån slags superhjältar…undrar vilket program det är?? Superhjälpteprogrammet…det vill man ju gå:D

I alla fall, vi körde en omväg och kom fram till polisen, jag lade i parkering för 15 minuter, och vi kom ut efter 14. Det kallar jag bra känsla för tid.

Sen var det bara att köra hem henne, byta unge till Lovelia och köra henne till basketträning i Rosendal, sen hem, handla, hämta paket, fixa lite och så åka och hämta henne igen. Doris stod vid grinden och såg så söt ut att hon fick följa med, hon älskar att åka bil:)

Sen hade man ju kunnat få sjunka ner i soffan, men icke. Tisdagar kommer vara en skjutsa-barn-dag. Trixie och Lovelia har gympa i andra änden av stan. Så vi hann bara äta snabbt och sen iväg igen.

Jag och syrran hade bestämt att ta en promenad, jag vill inte åka fram och tillbaka, och jag frågade Janelle om det var möjligt att få komma upp till dem om vi ”råkade” gå förbi ? Och det var helt i sin ordning, så varsågod – dagens bebisbilder ♥

Jack, lilla fina Jack ♥

Janelle, mina vackra duktiga dotter, hon ser pigg och superhappy ut:) Man kan inte direkt se att hon urakutsnittades i fredags. Jag är så stolt över henne.♥  Allt med bebisen sitter helt naturligt.

Och hela lilla nya fina familjen♥ Simon, Janelle och Jack.

De planerar att komma på tacos på fredag:) Jippie!

(Mamma och pappa, om jag glömmer säga det, kom och hälsa på Jack då.)

Lilla skruttungen är så fin, och jag tror inte att jag är så himla partisk, bara lite kanske, men han är SÅ fin. Idag har han mest bara ätit tydligen, duktig kille:)

Vi fastnade såklart här, och fick skynda oss tillbaka för att hämta tjejerna på gympan. Jag kanske gör det till en vana, ett tisdagsbesök hos Jack:)

Och om ni oroar er för att jag ska vara en irriterande pain-in-the-ass-mormor så behöver ni inte det. Janelle har inga problem med att säga ifrån, så skulle hon tycka det skulle jag få höra det:D

Nu har syrran äntligen fått träffa Jack hon med, hon har varit förkyld och inte velat smitta ner någon så hon har hållit sig borta, och bara fått se bilder. Men nu har hon skådat miraklet IRL.

Det är svårt(konstigt) att lämna tillbaka honom när han blir hungrig, hallå det har ju varit MIN paradgren i alla år, att trösta och mata bebis, men nu får man vackert inta nån slags bisittarroll;)

Rätt coolt ändå, att få snosa och mysa och gosa, och sen lämna tillbaka. Jag gillar den här mormor-grejen väldigt mycket.

Så.

Dagens bebisbilder:)

Jag skulle egentligen berätta om däckeventet jag var på igår, men får lov att ta det i morgon i stället. Klockan rusar ju iväg, och jag har skitsvårt att komma upp på mornarna..en direkt följd av att jag har skitsvårt att komma i säng på kvällarna märkligt nog..;)

Men om ni följer mig på instagram så har ni sett lite redan.

Okey, i morgon alltså, nu säger jag Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Anna Stina Silfverberg

    hej inte alltid 2 Anna Stina kommenterar din blogg !
    Vilken fin pojke
    strålande gullig
    tack för din fina blogg som jag läser varje dag
    lycka till med dina studier själv har jag studerat klart dvs gått i pension!
    Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting