Okategoriserade

Disney studios!

Idag var vi på Disney studios, det ligger alldeles intill Disneyland och man kan, om man vill, köpa biljetter som gäller så man kan gå i mellan. Det ville inte vi, utan vi kände att det är bättre at köra en per dag.

Igår Disneyland

Idag Disneystudios:

Vädret var lika strålande igår som idag, även om det mulnade på lite nu i kväll, bilden togs på väg ut.

Jag ska såklart skriva ordentliga inlägg sen, med lite länkar och hur vi bokade, hotell och flyg. Men just nu är det tokslut i huvudet 🙂

Idag började Dagen med något jag sagt att jag ALDRIG ska åka… Fritt fucking fall!!!

Och som om inte det vore nog – i kolsvart mörker🙈

Kändes som två tusen meter men var visst bara 40, men i nästan 70km/h. I mörker, med lite uppgung mellan och tja..

Åk till Disneyland and face your fears!

Var länge sen jag var så skakig;)

Sen fortsatte vi med Aerosmith roller Coster, när jag fattade att det var looooooop, så var det försent. Corrinda skrattade åt mig ”Mamma är så rädd att hon inte ens kan prata”

Eh ja, är jag tyst då är något fel;)

Loop och skruv. Minst en av varje. Men lite ledljus u denna iaf:)

Slutade med att jag åkte den fyra gånger 😍.

Nu är alla klara, vi ska dra till affären och handla mat.. de där mindre människorna kräver sånt har vi märkt. 😂

Vi hörs snart igen!

I morgon väntar Eiffeltornet, känns som har man fallit fritt, loopat, skruvat OCH åkt en redig berg och dalbana på snedden i mörker… jo men då är Eiffeltornet en baggis 😇😜

Vi får se hur det känns i morgon 🙂

Kommentarer

  1. Eva N

    Attraktionerna du skrev om åkte jag i Disney World Orlando för många år sedan. Fritt fall var vidrigt och lång tid efteråt vaknade jag sittande i sängen med händerna i krampaktigt tag i lakanet. Drömde att jag föll fritt…..😱
    Den andra attraktionen var det annat typ av drag i och jag blundade mig genom den så jag missade loopar och allt vad det var. Kompisen upplyste mig om allt häftigt när vi väl stod stilla igen 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing