Okategoriserade

Orkar inte..;)

Jag är helt slut ju:)

Det finns ingen tid till att ens fundera på att skriva något, vi går och går och ser och upplever och åker fräsiga karuseller.

Jag ska berätta allt sen, men kan ju börja med att tala om att den första karusellen jag åkte kan ha varit parkens värsting 😂😱🙈. En berg och dalbana i mörker med loop OCH skruv. Tror jag😅det var liksom kolsvart mesta delen av tiden;)

Efter den så fanns det liksom inget läskigt längre. Bara att åka.

Nu sova i morgon är det Disney studios:)

Vi hörs!!! Kolla på instagram:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing