Okategoriserade

God morgon !

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

God morgon!

Jag känner mig lite extra morgonpigg eftersom vi är en timme före här:)

Mirka kliver upp en timme före mig, men jag är ju snabb som vinden på morgonen så jag ligger lugnt kvar och slumrar;)

I vårt rum/lägenhet så har vi två rum, Mirka sover i dubbelsäng med Lilja och David, och jag sover med Älva. De små barnens morgonrutiner har jag ingen koll på, och för den delen så duger bara mamma när de är trötta 🙂 Jag funkar fint annars:)

Så, därför sover jag.

I natt däremot gick det inte att sova. Jag satt kvar i repan efter att Mirka gått upp med de små, jag fastnade framför …. öh.. fotboll ?. Galatasaray ( stavas?) mot Lokomotiv Moskva . Jag var tvungen att ge mig i halvtid för då gick ögonen i kors. Uppe på rummet sov alla så jag smög runt och fixade, läste lite och somnade. Sen stördes jag av nåt bullrande ljud men inte förrän det blev riktigt påtagligt kvickande jag till. Det lät som en hovrande helikopter och jag såg minsann en film om en statskupp för inte så länge sen, där de sköt alla utlänningar på alla hotell… lhhh! Var tvungen att kliva upp och försiktigt kolla igenom fönstret och sen smyga ut på balkongen?. Nä, det var nåt annat som lät, typ värmeväxlaren, slamtömning eller så. Oklart, men till sist försvann det. Men resten av natten drömde jag om den där filmen 😉

I morse var det lite extra varmt på rummet, Ac hade slagit av, måste kolla för jag har nog satt den på nån timer. Vi käkade frukost och sen gick vi till poolområdet med rutschbanor.

Här ligger vi nu och dricker öl, halv elva på förmiddagen ?

Senare väntar havet och vattengympa.

Jag lade upp den här bilden på instagram :

Jag kallar den: spegel spegel på väggen där, säg vem som svettigast i landet är?

Och jag får frågor om klänningen .

Det är en strandklänning från Cellbes som jag såg förra året men den var slut:/ Därför skyndade jag mig att beställa i våras när den kom i sortiment igen.

Jag älskar den och har använt den massor!

Sval och sitter inte åt någonstans, smocklivet gör att man kan ha den med eller utan axelband. Superskön.

Och eftersom den är hellång så funkar den lika bra i kyligare som svettigt väder. Lätt ett av mina bästa köp. Den är säkert slut nu men jag vet att det fanns massa andra härliga klänningar, dessutom på outlet, så kolla, jag ska kika ordentlig när jag kommer hem, det tar för lång tid att ladda upp sidorna här ?.

Jag har fler tips därifrån åt er, den här bland annat, allt annat än för tropisk värme dock :

Det är Corrindas senaste fynd och hon hittade den här. .

Hon kan låna mina byxor sen och få en hel dräkt:)

Nu är det en bråkig unge här:

Som gärna vill bli doppad i poolen ?, jag ska gå och vända upp och ner på Victor:)

Vi hörs snart!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting