Okategoriserade

Glajjor:)

Alltså jag har aldrig tappat bort eller loosat några solbrillor ever. Aldrig. Händer inte.

Så förra veckan så var jag ju på Disneyland och åkte en.. Ehh.. en barnkarusell. Hade brillorna på huvudet för att se att skjuta med laser, och när jag tittade upp for brillorna all världens väg bakom mig. Givetvis inte i vagnen utan åkte utanför.

Jaha. Vad göra ? Fanns inga brillor att köpa och solen strålade. Det fick bli keps.

Jag passar inte i keps men den här kändes i alla fall ok. Och det fanns inget alternativ.

Grejen är att på Disneyland så skulle man ta med allt i själva attraktionen. Allt. I berg och dalbanor.. allt. Överallt.

Idag, jag badade i havet, stoooora vågor. Fattar ni vad som komma ska??

Ja, givetjävlavis gjorde jag En såndär piruett a la standad val, och drogs omkull i vågorna. Inte en, eller två utan TRE gånger. Glajjorna försvann någonstans i havets brusande svall.

Så, nya brillor var ett måste.

Men lite klantigt är det. Man får ändå vara glad att bikinin satt kvar 😉

Nu ska jag samla ihop flocken, jag är barnvakt och vi ska gå och käka.

Vi hörs !!

Kommentarer

  1. Anette

    Slogs omkull av en våg i Alanya och tappade mina riktiga glasögon ? som tur var så hittade jag dem. Rejäla vågor hade inte en chans.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting