Okategoriserade

Direkto

I annonssamarbete med Direkto.

.

Ibland behöver man låna pengar, anledningarna kan vara många. Kanske behöver man byta taket på huset eller samla ihop ett gäng dyra smålån för att få bättre villkor.

Själv tog jag ett privatlån för att köpa min bil.

Min kära fina bil ?.

Alla har inte möjlighet att spara ihop större summor, vilket såklart alltid är bäst.

Oavsett vad anledningen är så vill man att det ska gå snabbt och smidigt den gången man verkligen behöver låna.

Privatlån (lån utan säkerhet) erbjuds av de flesta banker men räntor och villkor skiljer sig mycket åt, och det kan vara svårt att hitta bästa lånet. Här kommer Direkto in.

Låneförmedlaren Direkto jämför bankernas lån, upp till 500.000kr, du väljer sen det som känns bäst. Endast EN kreditupplysning tas, vilket är toppen för din kreditvärdighet. Tjänsten är kostnadsfri och icke bindande.

Du får svar inom 24 timmar, ofta samma dag.

Givetvis ska man låna med förstånd.

Tänka efter före och noga se sig om ifall man kanske kan vänta lite, eller lösa det utan att låna. Ett lån är alltid något som måste betalas tillbaka, och det kostar alltid mer än att betala kontant rakt av.

Använd förståndet.

.

Men de där gångerna man verkligen behöver, så är det skönt att kunna lämna över jämförandet till någon annan, och bara välja utefter det.

Eller kanske när man vill få ihop små dyra lån till ett gemensamt större med bättre ränta och villkor. Det finns många anledningar till att man vill/behöver låna.

Jag vill att ni förstår att jag INTE uppmanar till att låna pengar. Men, när det behovet finns så vill jag tipsa er om att Direkto finns:)

Kommentarer

  1. M

    Det blir tyvärr dyrare att låna genom dessa ”låneförmedlingar”.
    Har man tex betalningsanmärkningar men ändå hyfsad ekonomi ( jo, det kan man ha) då är det i stort sett bara ens egen bank som kan hjälpa till.
    Men det är väl bra att det finns dessa ändå för den som har ordnad ekonomi kan det vara snabbt och bra.
    Kanske FÖR bra, jag vet inte!
    Men vissa låneföretag tar ut mer i räntor av folk som haft det besvärligt vilket jag tycker är fel.
    En bra, personlig bankkontakt är det bästa.
    Jag vet nog att du och andra kommer att hugga emot nu, men du är ju så mån om att alla får ha en åsikt och detta är min.

  2. Gudrun

    När du köpte bilen skrev du på bloggen att du inte var kreditvärdig så att din syster måste stå på lånet. Det är väl svårt att få lån när man äger ett hus och studerar?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har henne som medlånare ja. Ja, det är klart att det är!! Man kan ju inte låna mer än vad som beräknas att man kan betala. Vad exakt är din fråga här ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting