Okategoriserade

Jag hinner inte!!

Omg!! Jag ligger så efter med ungefär allt i livet:)

På fredag ska ett stort arbete in till skolan och jag har.. ehurm .. inte börjat?. Det kommer bli LÅNGA nätter här.

På fredag ska jag dessutom till Norberg och hämta hem vagnen. Vi ligger kvar till lördag för att kunna fixa ordentligt. Alltså måste arbetet in torsdag.. ja. Det kommer bli lite tufft kan man säga.

Det hade ju underlättat om det var en kul uppgift…

Men nä.

Jag avskyr tillkrånglat akademisk språk. Jag har i hela mitt liv gjort tvärtom – försökt prata och skriva så att ALLA fattar:)

När jag låg i skilsmässa så fick jag brev där det stod att jag fått vårdnaden( att de skulle bo hos mig) om barnen interimistiskt. Jaha.. vad bra! Eller? Fattade inte ett skit utan fick fråga mamma och pappa ?

Hell, jag hade då gått gymnasiet, yrkesutbildningar inom barn och vård. Interimistiskt My ass. Prata så folk begriper tack. Överlag så var det rätt skrattretande att vara med i advokatsvängen, shit vad larvigt och omständligt. Inte min grej alls det fattar ju alla. Jag är mer – säg vad du tycker så jag kan besvara det hela korrekt. ?.

Trams.

Det här lade Corrinda upp nånstans i söndags:).

Jag var så trött och lade mig ner på bordet, och slocknade ?. I några minuter men oj så välbehövligt. Frös gjorde jag också, herregud! Vi åkte från +40 till +9.. jag gör resan tillbaka när som helst! Jag vill ha värme! Jag mår ju inte toppentoppen i kyla.

.

Nu ska jag skjutsa loppan på basket, sen möta upp Janelle och Jack för nåt event. Älskade lilla bebisen ?

Sen är det gympa för tjejerna i kväll, jag har redan tränat. Ett Davidpass för att liksom känna att man lever. Vi körde Anders i går så jag hade ont överallt redan när jag startade, och vis av erfarenhet så vet jag att jag i morgon kommer ha ONT. På ett bra vis 🙂

Nämen nu måste jag ila! Vi Hörs ikväll ?

Kommentarer

  1. Karin

    Om man hänvisar till lagstiftningen så är det ju den terminologin man använder. Interimistiskt är väl inte så ovanligt och annars finns ju Google. Dessutom hade du väl ett juridiskt ombud!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, och jag behärskar även både läs och skrivkonst. Men det gäller inte alla. Jag vet att många myndigheter har behov av att förenkla sitt byråkratiska språk så att allmänheten ska förstå utan att googla. Man ska inte behöva googla! Man ska förstå vad ens myndigheter menar även om man bara har grundskolan. För demokratins skull. Annars blir det även en klassfråga. Vi läste en hel del om detta när jag pluggade journalistik.
      Man kan enkelt byta ut interimistiskt mot Tillfällig. Så fattar alla. Ung, gammal, hög och lågutbildad. Mycket bättre för alla. Mycket bättre.

  2. H

    Din undersökning om streck åt höger eller vänster på Instagram är seriöst det mest förbluffande jag stött på den senaste veckan, minst. Jag trodde att jag gjorde 1, för det såg mest logiskt ut, men testade och insåg att jag gjorde 2. Och sen blev jag superförvånad över hur många som svarade 1. Dagens underhållning (jag är hemma med feber och eventuellt en smula lättroad).

    Den stora frågan är ju såklart om du gör 1 eller 2? ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag blev oerhört förvånad:)
      Otroligt intressant och inget klart svar heller ?. Jag gör nog 1. Eller 2. Jag är jäkligt osäker nu.

  3. Lisa G

    Inte för att vara sån men vårdnaden och boendet är helt olika saker. Att du får ett interimistiskt beslut gällande barnens boende har inget med vårdnaden att göra.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting