Okategoriserade

Sveriges största BabyShower

Innehåller reklamlänk för Lindex

.

Igår, tisdag, fick jag följa med Janelle och Jack på event. Lindex har om jag fattar rätt, ett event som åker runt städerna. Sveriges största BabyShower 🙂

Janelle hade sett det på instagram och anmält sig +1 och frågade om jag ville följa med. Som om jag skulle missa en chans att gosa med Jack ?.

Jag var tvungen att skjutsa Lovelia till basketträning som började fyra, samtidigt som eventet, så jag körde dit henne lite tidigare:) Logistik är en av mina paradgrenar. Lämna lite tidigare för att hinna vidare och kanske får nån vänta lite. Det brukar funka. Igår fick jag dock hjälp av min syster att både hämta Lovelia OCH köra henne och Trixie till gympan. ❤️.

Annars hade jag inte kunnat hänga med Janelle 🙂

Jag tänkte att det var ett event som så många andra, man glider in, kollar runt och glider ut. Men det här var otroligt välordnat! Janelle stod i kö när jag dök upp, det känns konstigt att se henne med barnvagn?. Det är ju MIN grej.

Men bara att inse att min roll som första barnvagnsrullare är över. Antar att det bara är att gilla läget:) Men jag får i gengäld det bästa av bebisgoset.

Lilla fina gossen ?.

Vi parkerade vagnen på angiven plats inomhus och Janelle tog Jack i sele. En gammal ErgoBaby som jag köpte till Lovelia tror jag. Jack älskar den och somnade om direkt. Han är väldigt behändig, bara äter och sover:)

I tröjan jag köpte 🙂 Sweet Chile o mine.

Jack är fyra veckor på fredag och ändå så känns det som han alltid funnits här. Så självklar. Vi gick upp på övervåningen och såg en sushibuffe to die for!!

Inte så snyggt upplagt, men det var min intention från början. Jag älskar ju sushi, och stoppade i mig detta och nästan lika mycket till 🙂

De var magiskt goda. Saya sushi i Stockholm var det som var med och fixade, jag måste åka dit och äta!

Sen såg vi att det satt en skylt i taket – Gör en tatuering och hylla nån du gillar. Vi tog för givet att det var gnuggis eller henna.

Men Nope, en riktig tatueringsstudio var minsann där! Hur coolt är inte det?

”Den här tatueringen gjorde jag i Stockholm , den här i Uppsala och den här på Lindex;)” Nu hann vi inte :/ men både jag och Janelle blev svårt sugna. Jag har två små som jag vet att jag vill göra, och sen har jag en större som jag behöver designhjälp med. Jag kan inte måla, och har inte blicken för hur den ska bli snygg. Men jag fastnar hela tiden på just det, att jag behöver hjälp och sen att jag inte vet vem jag ska ge den höga äran att göra den:)

Nu måste jag få ändan ut vagnen. Det drog så hårt i tattoonerven?.

.

Vi gick runt på Lindex och kikade på barnkläderna, käkade mera sushi, var med i nån utlottning, och så blev Jack hungrig och ville äta. De hade gjort om provrummet till mat och blöjstation och Libero var där och gav ut blöjprover. Jättefint. Medan han ammade så svarade vi på frågor om Libero och sen bytte jag blöja. Jag älskar blöjbyten . Nej jag är inte knäpp, men det är verkligen en stund för kontakt. Bebisen kikar och är nöjd över att få rent i rumpan. Ja de gånger som ungen illvrålar är mindre kul förstås, men ofta är det bara mysigt. Speciellt på bebisar. Äldre barn är det mer löpande band, rappa rappa snabba ryck 🙂

Sen fick jag bära lillskrutten lite. Han var less på selen och Janelle hade lite ont i ryggen. Hon är ju snittad och ska inte bära så mycket och även om Jack bara väger dryga 4 kilo så blir det tungt. Till sist efter att ha gjort allt man kunde, spelat in en liten video, finns på våra instagram (jwetterholm , carolawetterholm) och kollat om vi kanske skulle hinna få en jäkla tatuering så gav vi oss.

Janelle handlade lite kläder, det här söta setet.

Man kunde om man ville få namnet broderat på ett plagg men det struntade hon i. Vi följdes åt till bilarna där jag valhänt satte i honom i bilstolen. De har gjort nåt med själva spännet som gör att greppet jag alltid använt i alla år med alla barnen , inte längre funkar. Det har säkert mer med att detta är ett annat märke, jag hade Graco och Brio , detta är… nåt annat 🙂

Sen skiljdes vi åt. Man kan säga att Jack skötte sig utmärkt på sitt första event. Mer än väl godkänd. ❤️.

Jag körde till Gränby för att möta upp syrran och sen hämtade jag hem tjejerna.

Det var en mycket trevlig dag. 🙂

Tack Lindex för en fin BabyShower , tror hashtaggen är #lindexbabyshower om ni vill leta reda på bilder, och tack Janelle för att du ville hänga lite med morsan 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing