Okategoriserade

Jag har Ont överallt :)

Ska helst uttalas högt och med Kenoreklamen som förebild. ”Jag har sand överallt”?

Men jag har verkligen ont överallt. Och hade hellre haft sand överallt och varit Kenomiljardär;)

Det är en helt vanlig träningsvärk fast upphöjt i tusen. Det har ju varit si och så med träningen sen min syster gjorde illa handen. Ja jag skyller skamlöst på henne?men eftersom vi tränar ihop blir det lätt att man slackar efter när den andra inte kan. Vi har kört några pass i september men sen reste jag i stället. Nog för att trapporna i Eiffeltornet måste räknas som nån form av backintervaller och långa promenader hela dagarna på Disneyland ger fin vardagsmotion, men en laidback position i en solstol med en öl i ena handen och ett glas vatten i den andra…det tränar bara bicepsen 😉

Som förvisso är stenhårda och väl definierade just nu?.

Vi körde CF med Anders i måndags och när man känner redan någon timme senare hur det är stelt i musklerna då vet man vad som ska komma. Ett pass med David på det och sen var det kört att träna mer den här veckan;) Jag hade iofs ändå inte haft tid, plugget har tagit över mitt liv denna vecka, men jag brukar alltid kunna få rum med träning. Det handlar mer om viljan. Jag behöver den för att må bra och då prioriteras den. Ondast gör det i axlar, överarmar, in och utsida lår plus fram och baksida lår?. Ouch!

.

Apropå träning. Nu generaliserar jag baserat på utbudet jag sett på nära håll under veckan i Turkiet. Ta det med en nypa salt:)

Ryska män. De var omöjliga att inte känna igen direkt som just ryssar. Varför? Jo, varenda en var förvisso ganska biffiga, syntes att de tränade helt klart men ändå med en mage som inte direkt var platt och sixpack. Det var mycket breda axlar och överarmar och bitiga lår. Ja, alltså och speedos?i bästa fall av modellen tight boxer, i sämsta fall… nej. Jag klarar inte av speedos av den enkla anledningen att jag ser mer än jag vill. Jag tycker samma om string på tjejer så jag är rättvis ändå. När dessa män promenerade runt poolen i sina tighta badbyxor så hade de en väldigt karakteristisk gång. Den där som bodybuilders har, där armarna inte går att hålla längs med sidorna utan måste liksom hållas en bit ut från kroppen. Och så vickar man sig fram. Man ”bryter”,sa vi här i stan förr om killarna som käkade anabola och solade solarium 😉 Detta fast de inte alls var så stora och mycket väl kunde gått normalt .

Och, alltid ögonkontakt när de gick förbi, med en ”jag är cool och biffig och snygg och alla vill ha mig även du va?” blick:)

Nja?.

En av dem ville impa. När jag och killarna gjorde pullups på bron i poolen, alltså när man lyfter sig upp med hjälp av enbart armarna, så ”råkade” han simma dit med sitt barn på ryggen och ha henne som extra vikt. Och så ropade han på nästa barn som också fick klättra upp. Så gjorde han fyra pullups med två barn klängande på sig. Jag matade på med tio, tio, tio? snabba och hela vägen upp. Växlade mellan smalt och brett grepp.

Det var inte jag som blev imponerad kan vi ju slå fast?. Haha.

Deras damer kanske behöver några ord de med. Blonderade med tuperat hår, pumpade läppar och lite här och var och såg ut som de vilken sekund som helst skulle svepa rävboan om axlarna. Att det var 40+ gjorde väl inget? Väldigt väldigt tjusiga.

Jag menar såklart inget nedlåtande, men jag tycker det är kul att vi ändå har kvar en hel del av ”vårt eget”. Hänger ni med? Att man är svensk, tysk, rysk,turk, engelsk och STOLT över det. Det strävas så mycket efter att alla ska se likadana ut och allt ska vara så jäkla lika hela tiden. Jag tycker det är roligare med olika.

Be the best You and be proud of yourself?

Och nu måste jag packa en övernattningsväska! Shit, tänkte att jag har allt i husvagnen men kom på att det är korta shorts och linnen … ohhhh⛄️

Vi hörs snart!!

Kommentarer

  1. Helena

    Jag har ändå sen 80-talet kallat gångstilen som broilers har för ” släpp skottkärran” eftersom armarna är i en position som om de går med osynlig skottkärra….?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing