Okategoriserade

Miljösmart!

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag kände att jag ville förtydliga lite 🙂

Ni är flera som säger att ni inte kan handla på Matsmart för att ni inte har karaktär nog att låta bli att köpa godsaker. Jag har noll karaktär vad det gäller att låta bli att äta om jag har kakor och godis hemma så jag förstår er!

MEN jag vet inte om ni har hängt med på att de har allt möjligt, som barnmat, katt-hundmat, skönhet, skafferivaror och väldigt mycket glutenfritt och ekologiskt.

Inte bara godsaker:)

Det finns ju olika såklart, allt eftersom hur butikerna får varor över, men jag tex köper allt mitt schampoo, balsam, hudvård, tandkräm, flingor, hårt bröd, plastpåsar, tandborstar, rakhyvlar, solkräm och så vidare här. Kakor är inte min huvudshopping;)

Det finns massor av mat och saker till upp till 90% rabatt. Det är att göra en god gärning för miljön och ens egna plånbok en stor tjänst att handla på Matsmart

Det här är varor som skulle ha kastats, fast de är PRIMA! Vi har inte råd med ett sånt resursslöseri på något vis, därför tjatar jag på er att kika in.

Att eran karaktär gällande godis eller att ni handlar ”för mycket” står i vägen för att vara miljösmart och klimatsmart är dumt:)

Tänk efter, och så handlar ni när ni är mätta och på bra humör?

Öva er på att stå emot, bi behöver inte ens klicka er in på Godis menyn 😉

Tillsammans kan vi göra jorden bättre

???

Heja Matsmart ❤️

Kommentarer

 1. Jenny

  Fast faktum kvarstår ju att om man köper sånt man inte skulle köpt annars så är det ju onödigt, men om det är sånt man ändå behöver så är det ju smart såklart. Men tänker att mycket av det du köpt hade du väl inte köpt i en vanlig butik? Typ som alla godispålägg och olika sorts flingor? Samma med folk som tycker att dom ”tjänar” pengar när dom handlar på rea.
  Tack för en bra blogg! Kram

  1. familjenannorlunda

   Jo:) Jag är faktiskt väldigt duktig på att inte köpa sånt som sen inte går åt. I det här huset går det åt två paket flingor minst i veckan, plus min muesli:)
   Godispålägg köper jag varje fredag, det är vår lördagsfrukost där man får äta så onyttigt man vill:) Det är samma där, det går åt en burk per helt, vi är ju många 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing