Okategoriserade

Vilken stökig helg!

Innehåller annonslänk från Cubus

.

Jag har landat i soffan nu. Hela helgen, fredagen inkluderad, har jag haft jobbarbrallor på, varit på fötter och ömsom burit, ömsom släpat, ömsom lyft och ömsom stått och kliat mig i huvudet. Samt frusit.

Syrran och jag åkte till Norberg i fredags. Eftersom vi för en gångs skull hade tid så stannade vi på Dollarstore i Sala:)

I januari kommer den till Uppsala, och jag längtar! Den har liksom ALLT. Nu är det snart Halloween tex:

Jag älskar halloween. Måste vara mina inre demoner som gör sig påminda 😉

Jag älskar dödskallar, benknotor och läskiga zombies. Eller avhuggna fötter i säckar;)

De här var nästan lika höga som jag.?

Skräckfilmer tillhör mina favoriter, ju läskigare ju bättre. Just zombies och skelett skrämmer mig inte det minsta utan är mer roande. Jag vet, jag är väl lite störd.

Det är dessutom löjligt billigt på Dollarstore. Jag köpte med mig lite av varje såklart. Den här sprutan tex;)

Sen drog vi vidare!

På campingen var det rätt många vagnar kvar, men en enda hade förtältet kvar…

Ja, våran.

Stolen hade fått vingar en stund kanske;)

Man får ställa in saker för vinterförvaring i huset bakom vagnen. Bara det att de ”glömt” att vi kanske också ville in där. Ja, jag är aningens irriterad över den brist på information som råder. De är på en om att klippa gräs och att elen är fel( fast den är rätt!) men att informera om att man ska ställa in sakerna där ett specifikt datum/ helg.. nä, det verkar vara svårt. Jag hade dessutom mailat och kollat, eftersom jag skulle vara borta stora delar av september. Svaret jag fick var att det gick bra när som helst efter den 16/9. Men nu var det bara tur att nån med nyckel fanns där. Det är inte det enda, förra året fick vi av en slump reda på att man fick ställa in saker där. Annars drar ju vi upp mer släpkärra och åker dubbla vändor och tar hem allt. Jättekul när det är 13 mil enkel resa. Not.

Nu kändes det som att vi fick komma in på nåder. Något jag snabbt bestämde att skaka av mig, jag betalar lika mkt som alla andra och har lika stor rätt att ställa saker där:)

Men när de säger: ”ni ska väl inte ställa in det där?” Och pekar på bordet så blir man ju lite irriterad. ”Eh, JO, det och ett likadant till, en kyl, stolar, byrå, osv.” Vart skulle det annars stå liksom?

Eller ”vi trodde alla ställt in sina saker..”

Jo men nä. Vagnen med förtältet kvar kanske faktiskt inte ställt in än.. ;)?

Det minimala utrymmet vi fick tilldelat körde vi tetris i och fick in allt vi behövde få in. Finns få som är så jäkla bra på att utnyttja utrymmet:)

Och det finns få som leker så mycket som vi:D

För övrigt lånade vi kärran utan att veta om vi fick:)

Jag ska maila lite och be om info om … typ allt, jag har inte haft vagnen där i hundra år eller har släktingar/vänner som bor där som kan berätta. Jag är van vid en annorlunda camping 🙂

Tur jag gillar stället. 🙂

Vi packade och grejade tills det blev mörkt då åkte vi till pizzerian och käkade.

Jag har inte ätit pizza på evigheter, supergott!

Och varmt och skönt där inne till skillnad från ute. Det var minusgrader på natten?!!

Gräset rasslade under fötterna och det var stjärnklart deluxe. Vi hade värmefläkt, infravärmare, fyra täcken, joggingbyxor och långärmat. Nya husvagnar är varma och fina men min är sen 1973, och ungefär noll isolerad?. Men vi sov inte i tält iaf.

Och sen framåt femdraget så var det stekhett i stället 😉

Sömnen blev ju väldigt knaper skulle man kunna säga.

Upp på lördagmorgon och fortsätta packa, det är många tältpinnar att dra upp, mycket sladdar att ta reda på, och det som tagit en hel sommar att ställa i ordning ska tas ner.

Mamma och pappa kom mitt på dagen, då hade vi hunnit torka av förtältet och fått undan allt. Men vi behöver hjälp att ta ner det. Vi kan själva men det suger fast så in i bänken i skenan där man drar in det, trots att vi sprayar järnet med smörjmedel varje år.

Efter nån timme var vi klara och åkte för att äta lunch. Man måste äta räkmacka när man packar upp och ner husvagnen, det är sen gammalt. Stället vi brukar gå på var abonnerat så vi fick snajda över gatan till Elsa Anderssons konditori.

Helt ok, men hela Norberg intog sitt trefika här, knökfullt ju. Och man inser vilken utböling man är när alla tittar med halvöppen mun. 😉 Herregud i storstan har vi nåt som kallas Diskret , det existerar visst inte här;)

Sen åkte vi bara och kopplade på vagnen och sa hejdå.

Jag avskyr hösten. Längtar redan till nästa säsong.

Jag har inget drag på min bil det är därför mamma och pappa kommer upp, men jag passade på att köra hem med vagnen. Jag har kört med släp och nån gång med husvagn men det är alltid bra att öva när pappa sitter med:). Det märks att det är tungt i uppförsbackarna men annars rullar det på finfint.

Så fort vi kom hem så hoppade Doris in i bilen, hon älskar att åka bil och blir alltid lite sur om hon inte får följa med;)

Packa in allt och sen var det bara att rappa på iväg till Gränby.

Patricia fyller år idag(30/9) och jag hade inte hunnit köpa presenter. I vår familj väcks man med sång och paket på födelsedagen, så paketen måste inhandlas 🙂

Sen var det bara att krypa upp i soffan och glo på film med alla barnen.

.

Idag så väckte vi då 23-åringen. Hon är nu lika gammal som vad jag är:)

Alla är med, även husdjuren 🙂

Patricia hade önskat sig ett set myskläder från Cubus, den här tröjan

Med tillhörande byxor

De är supermjuka, och är det något Patricia älskar så är det mysiga gosiga hemmakläder:)

Cubus verkar ha 25% på jeans nu, ser jag när jag ska länka:) Det är bra! Jag gillar deras jeans, både till mig och kidsen. Kanske måste ta en sväng där.

.

Dagen idag tillbringades i jobbarbrallorna igen, ett nytt projekt på gång som jag visar er i morgon för nu är jag så trött!!

Måste knoppa!

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. åsa

    Svärpäronen bor i Sala så vi besöker DollarStore ofta !! Dottern (13år) brukar shoppa loss på smink och nagellack. Handlar alltid en massa kul och ibland inte så nödvändliga saker ! 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing