Okategoriserade

Ellos rear:)

Innehåller annonslänkar för Ellos

.

Jag kikar efter jackor, och på Ellos hittade jag massor av annat:)

Den här blusen till Trixie, hon passar jättebra i den modellen och trivs utmärkt.

Sådana här långärmade tunna tröjor använder killarna massor av, både med och utan hoodie över.

Jag hittade den här vårjackan som jag absolut inte kan köpa åt någon men ni som har en dotter som gillar gulligt – köp! Den är ju hur söt som helst!

Hade jag inte köpt julkläder till Jack redan ??( ja Janelle du får se snart!) så hade den här kanske hamnat här.

Som bekant så fryser ju jag. Det kommer jag att tjata om ända fram till våren 😉 Men den här stickade tröjan kan nog avhjälpa det, eller vad tror ni?

Kolla ärmarna!! ❤️ Den här blev jag alldeles kär i!

Den här är både grå och superfin.

Jäkligt störigt att jag hade en väldigt snarlik sån i vitt som jag skickade till återvinningen för några år sen ;/ Man ska aldrig slänga något helt klart ?.

Men grått slår vitt alla dagar i veckan, jag tycker så mycket om den grå färgen i alla dess varianter. Grått kan aldrig bli fel, som tex brunt kan, eller gult, eller grönt, rosa, rött.. haha ja alla andra färger kanske. Det finns ju så många skrikiga röda eller gröna som ser ut som… ?Nä, låter det vara osagt! Men grått är alltid flott:)

Denna

Eller denna

Vilken färg är eran favoritfärg?

Jag gillar grått, det är lagom färgglatt 😉 om man jämför med svart som ju är det säkra kortet. Svart funkar alltid. Men jag tycker att både färg och mönster är så snyggt på andra att jag har försökt att ta in sånt även i min garderob. Vissa plagg har jag gett favoritstatus medan andra blir liggande;)

Sen beror det ju på årstid, många av mina rosa plagg klär en ju bättre när man är brun, än när man ser ut som ett genomskinligt äppelskrutt?.

Gult är definitivt något jag helst står över, möjligen en Sverige-tröja då:)

Ja, som sagt, massa fint överallt på Ellos. Och finfin rea:) Kolla själva!

Det får bli dagens tips från mig medan jag sitter på föreläsningar 🙂

Ellos hittar ni där ⬅️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting