Okategoriserade

Påminner er!

Innehåller rabattkod från Jotex

.

Jag har vad jag gör. Ibland som nu, så har jag för mycket att göra som inte går så bra att skjuta på. Det är annars ett suveränt sätt att göra saker på – skjuta upp dem! ?.

Funkar varje gång:) Nog för att man till sist ofta har en massa som väntar men alltså dammsuga kanske nån annan kan göra, eller .. så tar man på innetofflor så känner man inte smulorna under fötterna, så kan man skjuta på det en dag till. Ingen har dött av lite skit i hörnen! Tvärtom 🙂

.

Nå, jag pluggar tre kurser, alla på halvtid. Den som är räknekunnig får det till 150%. 50%=ungefär 20 timmar/v. 20+20+20=60

Det är ju överkomligt, om man sen inte hade massa annat också, som att sköta en familj, ett hem och en trädgård. Gräset är snart knähögt, och äpplen ligger i drivor. Bara att tacka för att jag har lite lövträd iaf, mer än på baksidan där fruktträden står och ingen är så där skiter jag i att kratta ändå;). Varför späka sig?

Men, när man sen är så dum att man får för sig att bygga en trädgårdsbod DÅ kör det ihop sig på riktigt?.

Idag skulle vi, för syrran hjälper såklart till, ”bara” måla golvet med fuktspärr och sen placera plattorna, väga av och lägga upp reglarna, som själva huset ska stå på.

När Bill och Bull ska tänka våg och räta vinklar så blir det inte alltid så bra. Gräva gräva gräva, mäta mäta mäta, gräva om, mäta igen och till sist blev det mörkt och vi såg inget. Men vi köpte i alla fall plattor idag:) Tidigare i veckan var jag och köpte tryckat virke. Långa jäklar och tunga. Byggkillarna tittade oroligt på mig när jag visade ritningen och pratade om pinnar och att de var alldeles vanliga i storlek. Tydligen är det väldigt noga med vad saker heter, regel/pinne .. samma men olika namn ju;)

Pappa var med först men efter att ha varit där och bestämt vad jag skulle ha så måste jag byta bil, min har ingen dragkrok så jag måste låna pappas. Körde hem honom, tillbaka till brädgården, låna deras kärra, släpa på bräderna med hjälp av Corrinda, köra hem, lasta av, tillbaka med kärran och byta bil med pappa igen.

Killarna kom ut och hjälpte mig haka på släpet och sen med spännremmarna. Pappa har nån fancy variant som jag hatar, och alltid gör fel med, medan byggare visst älskar sånt. Jag kan definitivt klara av båda sakerna utan problem.

Man kan då välja att bli sur över att de tror att man inte klarar sig själv. För att man är tjej, eller för att man visat sin okunskap i cc och diameter på reglar, vem vet?

Eller. Så tar man tacksamt emot hjälpen:).

Jag har inte det minsta emot att nån annan gör saker åt mig. Ibland önskar man att de med muskler kunde erbjuda sig, som när syrran och jag skulle kapa av ett jäkla armeringsjärn och fick låna en… bultsax. Det var djävulskt tungt! Typ omöjligt. Vi gick tillbaka och frågade om de möjligen hade en såg..? Men nä. Två stora muskulösa killar, jag med handen i bandage efter att ha brutit lillfingret. De letade efter en såg det gjorde de, men tänk vad trevligt om de erbjudit sin hjälp. Jag frågar inte innan jag försökt själv, och med en jäkla massa svordomar och McGyver hittepå så fick vi av det:).

Idag hade jag mer än gärna lämnat över det här svintrista förarbetet som är så viktigt för att det ska bli bra.

Men det finns ingen att lämna det till?så det är bara att bita ihop och krypa runt och våga till allt. Tjo! Nu får det ligga till nästa helg för det finns inte en sportmössa att jag hinner mer i veckan, tre deadlines sätter effektivt stopp för det. Men jag längtar efter att få bygga!! Misstänker att svordomarna kan hagla även då, men just nu känns det som det är easypeasy efter grunden.

Men!!

Det jag ville påminna om är rabattkoden jag fått lov att dela med mig av till er från Jotex!

Ni får 20% rabatt på en hel order från Jotex med koden:

LOVEAUTUMN

Sista dagen är idag 7/10 så snabba ryck om man vill utnyttja den:)

Kan ej kombineras med andra rabatter & erbjudanden.

In med er och kolla, de har fått så himla mycket fint! Jag är fortfarande så förtjust i de här tunga sammetsmaterialen:)

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag skulle köpt en för länge sen om jag trodde att den funkade. Alltså här måste den manövrera runt shitloads av … grejor, saker, skit, stolar, skor… jag tror att det är övermäktigt för en liten rackare:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting