Okategoriserade

Talang !

Det var segt att kliva upp i morse! Dels kom jag i säng sent, satt och skrev länge i går kväll, och sen läste jag. Somnade med huvudvärk och vaknade med samma. Det är från nacken så nu måste jag se till att bli av med det. Jag har redan knaprat mer smärtstillande och muskelavslappnande än på hela sommaren. Jag tror inte jag svalt en Ipren sen i april, jo sista veckorna då. Jag är fullt medveten om att till sist får man huvudvärk av huvudvärkstabletterna men där är vi inte än. Ska googla massör!

Idag var en dag som ungarna sett fram emot. Corrinda följer Bianca ingrosso på instagram och såg att man kunde anmäla sig som studiopublik till Talang. Hon och alla andra ville så gärna gå. Jag har varit på flera sådana grejor och tycker inte att det är det minsta kul ?. Att göra tv tar tid och är väldigt … märkligt. Man ska jubla på befallning och det är omtagningar och så där. Men, det är ändå kul att ungarna får se hur det går till bakom kulisserna, så vi åkte!

Tog pendeln, eftersom den går hela vägen till Älvsjömässan där Talang spelas in.

Mötte upp Corrinda och Marcus där och sen var det köa och vänta i flera timmar:).

Först innan vi kom in, sen mellan alla nummer, som sagt det tar tid.

Man får inte fota när det sätter igång och de är inte så förtjusta i att man spoilar vad som komma ska, men jag kan avslöja att en av deltagarna fick tårarna att trilla. Inte för att personen var så unik utan pga historien bakom. Snyft.

Får tårar i ögonen igen nu.

Vi kom dit 14, och var klara efter 18.

Det gick en pendel som vi fick göra en tjurrusning till och hann med den 🙂

Hemma vid halv åtta, och då blev det MacD:)

Mina goa ungar! Novalie gömde sig 🙂

Det är kul att göra sådana här grejor med dem. Ibland är det helt värdelöst att hitta på saker medan andra gånger är det superkul. Idag var alla på bra humör och det underlättar.

Nu ska det bli kul att se iaf det här avsnittet av Talang, jag kollar aldrig på det annars, men det är spännande att se det färdiga resultatet.

Jag ska nu försöka koppla på lite kreativitet och skriva, men tror att jag är nöjd med de två texterna vi skulle skriva. Ibland, eller rätt ofta 😉 så blir jag alldeles fast i mina egna texter när jag låtit dem vila lite??Det är kanske helt icke PK och definitivt väldigt emot Jante men skitsamma, jag blir det:) Bara att hoppas att lärarna tycker det är bra. Men förutom skönlitterärt skulle det öven skrivas lite fakta, och det måste jag göra i morgon jag är alldeles för trött nu.

Ska kolla klart på Robin Hood, en av dem, med Russel Crowe. Coolingen 🙂

???.

Och ni har lite tid kvar att få 20% på ett helt köp på Jotex, ända tills den 7:e blivit den 8:e:)

Shoppa lugnt men snabbt:).

Kommentarer

  1. Anna-Karin

    Har också varit studiopublik i Talang en gång och märkte att de kan klippa så att de nummer ni såg kommer i olika avsnitt. 🙂 Så du kanske måste se alla avsnitt…. 🙂

    1. Malin

      Ja det tänkte jag på när jag såg det nån gång. Juryn bytte kläder stup i kvarten. Eller inte ? men det är väl för att det ska vara lika många bra o dåliga, sångframträdanden och clowner osv i alla program.

    2. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det kommer inte att Ske:) Jag gillar inte Talang ?Men jag tror att det är bara ett program, juryns kläder var samma hela tiden och det var redan en uttänkt blandning av artister. En tramsfjant, sång, dans, buktaleri, stå-upp, jonglering, osv. Det är nog enklare att göra bra tv om artisterna redan från början är varierade:) Men det är säkert olika.

  2. Monica

    Jag har varit på en Idolsändning en gång. Håller med om att det är kul att få se hur det går till bakom kameran! När det gäller Talang så klipper dom ju ihop från audition så det ni såg kommer antagligen att spridas ut över alla avsnitten och alla kommer nog inte ens med i TV!

  3. Marie

    Som mamma vet du det säkert redan, men jag tänkte också upplysa dig; du har väldigt fina och vackra barn!
    Förvånad att ingen är upptäckt som modell ännu…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting