Okategoriserade

Jack ❤️

Vakna, plugga, konsultera pappa om hur man bygger, handla, rensa kylen, plocka in, röja köket, regla och väga in… och så kom han ❤️Jack! Det jag väntat på hela dagen.

Jag har världens finaste barnbarn, och dessutom är han go och glad.

Även om han är duktig på att se skeptisk ut också:) Även då är han ljuvlig! Janelle med såklart. Och givetvis även pappa Simon.

Alla är underbara:).

Jag har inte sett honom på en och en halv vecka, och det är alldeles för länge. Så kan man inte ha det. Han är sex veckor nu, lillprinsen och nästan fem kilo tung. Växer som han ska och är ett riktigt A-barn. Eller MVG om man så vill.

Han sover bra, vaknar och äter nån gång bara, så hela familjen sover gott. Det är något jag inte kan relatera till, mina ungar har sovit men ätit sig igenom nätterna. Ätit sovandes alltså ?. Minsta motståndets lag har gällt.

Doris har varit skiträdd för honom och sprungit och gömt sig när man försökt visa Jack. Hon har hållit sig så långt bort hon har kunnat, och sett till att ha koll på honom. Idag när jag höll Jack i famnen så satte jag mig ner, och Doris kom försiktigt fram, nosade på honom och slickade honom bakom örat. Okey, nu är han officiellt godkänd av Doris:)

När han gnydde blev hon orolig och gick fram för att checka ❤️. När han satt i sin bilstol för hemfärd så snosade hon på honom och gav honom sen en slick på handen.

Ja det ser ut som han står i en garderob full av skit, men det är bara min hall ? Janelle och Simon står där, och sen är det skolväskor och saker jag handlat som ska ner.:).

Doris har ju aldrig konfronterats med en sån liten minimänniska förr, hur ska hon veta vad det är? Smulan däremot har varit med om Trixie Lovelia Jordan och Jamie så hon är van. Båda katterna har älskat att vara nära bebisarna, legat i fotänden på sängen eller intill när jag ammat. Nu håller sig Smulan gärna i närheten men är inte överdrivet intresserad. Men så är hon ju en katt också, och har sin nyfikenhet under kontroll. Till skillnad från bulldozern Doris;)

Nu ska jag röja köket och sen krypa till kojs. I morgon ska vi bygga!!

Natti natti ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting