Okategoriserade

Hamra spika and repeat..:)

God kväll:)

Det har tagit några timmar att räta ut ryggen, men nu börjar det kännas bra igen. Eller ja, typ, för det gör ont överallt. Jag vet inte om det är träningsvärk också men mestadels är det bara … värk 🙂

I flera dagar har vi kämpat med att få reglarna i våg. Jävla skitgöra.

Det går inte att gräva och gjuta plintar för det är berg, sten och grus strax under ytan. Så då får man köra stenplattor, grus och vattenpass. I en hel förbannad evighet. Till sist var det i våg överallt, dags att kryssmäta. Extremt viktigt att det är korrekt. Och det felade med fem centimeter….? Whaaaat?? Vi mätte, mätte om och bytte måttband och mätte igen. Alla mått stämmer ju??? Vi mätte och kliade oss i huvudet. Fattade ingenting.

Då kom mamma och pappa:)

Pappa höll lite här, sa ”sparka lite där” och vips var allt korrekt. Halleluja.

ÄNTLIGEN fick man börja bygga nåt!! Och vem som byggde och vilka som hejade på syns ju här 😉

Haha:)

Syrran servade med brädor och jag spikade. Mamma och pappa tittade på. Alla gör det de är bra på:)

En spik, fyra slag. Sex slag är ok, fler pinsamt, tre för jobbigt. Fyra slag är bra. Lite bra att vara småirriterad för då har man lite mera klipp i slaget:)

Efter hälften började det kännas lite i högerarmen, för att inte tala om baksida lår och rygg. Upp ner, upp ner, upp ner. Stå på knä, upp för att flytta sig, ner på knä, upp, böja sig för man orkar inte gå ner på knä, räta ut ryggen, ner på knä, sitta på huk, upp ner, spika spika. Svettas. Vädret är ljuvligt!!☀️

Syrran ville inte låta mig ha allt det roliga så hon högg en hammare och spikade hon med. Det gick faktiskt ganska snabbt ändå. En bräda råkade hamna åt fel håll och det tog Skitlång tid att få bort den men annars gick allt bra. Eller ett halvdant slag på tummen också 😉

Och nu har vi en dansbana:)

I morgon ska vi göra resten. Ta i trä.

Jag har flera hammare, idag hittade jag en tung, en liten och en utan gummi på handtaget. Den tunga är ju bäst att dra i spik med, men är för tjock över handtaget. Samma med skruvdragare, borrmaskinen och ungefär alla verktyg. De är lite för stora för mina händer. Har alla män större händer än tjejer? Det kan ju inte vara så? Eller handlar det om greppstyrkan kanske?

Förresten är jag klen i både handlederna och greppet så det kanske bara är därför.

Ja, sånt kan man fundera på :).

Den blåa skruvdragaren är min, den är noga utvald för den var lite nättare än många andra. Passar mig perfekt. Spik och skruv i mängder. Vattenpasset är Jamies:) jag var tvungen att kontrollmäta om mitt långa verkligen funkade:). Det gjorde det.

Det blir mörkt jäkligt fort ute nu. Först börjar det skymma.

Tjugo minuter senare är det kolsvart.

Bara att sluta och fortsätta i morgon.

En tripp till Ica för att köpa mat, barnen måste ju tydligen äta varenda dag? Konstiga ungar 😉

Sen en kokhet lång dusch för att få de stackars musklerna att slappna av och efter det hamnade jag i soffan, totalt slut. Amerikan Sniper på tv, den hade jag inte sett märkligt nog. Jag gillar ju den sortens film och Bradley Cooper:)

Nu orkar jag inte resa mig utan tittar med ett öga på Clash of the Titans. Den har jag sett, men det är både Liam Neeson, Mads Mikkelsen och Sam Worthington:)

Jag ligger kvar 🙂

Vi hörs i morgon 🙂

Natti natti ??

Kommentarer

  1. M

    Vad ska du bygga?
    Det häver inte med marken där nu vid tjällossning t ex, när du bara la plattorna ovanpå ?
    Inget ont i min fråga?
    Undrar bara så det du ska bygga inte bryts sönder för dig.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nej det ska det inte göra. Säger byggarna på brädgården och pappa och andra förståsigpåare ?Jag litar på dem.

  2. Johanna

    Visst är det kul mär man känner att man kan och det går bra? Jag monterade hängrännor och stuprör igår (tur att Google finns), jag hade också hejaklack bestående av min man och min mamma!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting