Okategoriserade

Vilken färg??

Fokus har legat på att få upp boden, men så igår så frågade flera av barnen.

”Vad ska den ha för färg mamma?”

Jajustja, det måste man både bestämma och sen göra:)

Så, vad ska den ha för färg, hjälp mig här nu!

Spontant tänker jag alltid ROSA! när något ska målas, men vet inte om just den här ska vara det. Jag tänker mer grått. Tror jag.

Bostadshuset är av vit mexitegel och har brun panel. Den lilla boden kommer definitivt inte bli brun. Fy så trist. Dessutom borde säkert huset målas om snart och då ryker det bruna ändå. Vitt är alldeles för opraktiskt, jag har barn som är som små skitiga tvåbenta smutsspridare;)

Alltså vore brunt perfekt men nej.

Vad sjutton har man för färg på trädgårdsbodar?

Taket blir svart, för det kommer ligga tjärpapp på det. Det är två dörrar. De kanske blir svarta som taket?

Kanske får åka och kolla vilken färg det är rea på, det är inte det sämsta sättet att välja 😂.

Ni är säkert mer stilsäkra än vad jag är, vad tycker ni?

Vi kanske kan ha en tävling? Vinnaren köper färg och kommer hit och målar, vilket kanonpris!!

😜😜

Kommentarer

 1. Mia

  Jag hade målat vitt med grå foder och dörrar, när det är dags att måla det bruna på huset så hade jag målat det grått!! Grym är du som fixar allt!!

 2. Karin

  Grå, antingen mörkare grå med vitt runt fönster och dörr, eller ljusare grå med mörkare grå runt fönster och dörr. Röstar nog ändå på ljusare grå med mörkare grå detaljer, det kommer bli sjukt snyggt 👍🏼

 3. Gamlan

  Köp färg på Biltema eller Rusta ,deras färger var bäst i test i Folksams stora färgundersökning !! Dessutom väldigt prisvärda !

 4. Maya

  Jag tänkte börja studera på distans nu till vårterminen. Vet att du har pluggat flera kurser på distans och undrar lite om du kan skriva mer om hur det oftast funkar lite mer detaljerat. Funkar det bra och är det lätt att förstå hur allt ska skickas in och så? Typ hur en vecka kan se ut.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Det är svårt eftersom det är olika från skola till skola och kurs till kurs.
   I stora drag så funkar det just nu så här: I en av mina kurser har vi redan fått alla uppgifter, och skulle kunna göra klart allt på kort tid, förutom att diskutera och kommentera varandras uppgifter som nästan alltid ingår. Det är enkelt att planera sitt pluggande.
   I en annan kurs får vi en uppgift i taget, det funkar det med.
   Beroende på hur stor uppgiften är och hur mkt som ska läsas har vi deadlines som man bör respektera. För mig är det en hederssak:)
   Plattformarna kan vara lite knöliga att begripa först men är enkla när man fattar:) Det är enkelt och man fattar, annars finns det massa hjälp att få.
   Jag älskar att kunna plugga när det passar mig bäst och att ha friheten det innebär. Samtidigt som man måste ha disciplin.
   Det kommer funka så bra för dig:)

 5. C

  Vit 👍🏼 Jag har vitt trähus och jag tycker inte det blir så smutsigt. Jag har oxå barn och hund men de kletar inte ner huset med smuts 😂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Skönt att höra:) Jag tänkte nog kanske mer på att de skjuter bollar och sånt som lämnar smuts efter sig? Men jag kanske bara är onödigt nojig med mitt nya fina hus😂😂🙈🙈Ganska troligt iofs 🙄

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing