Okategoriserade

Om två månader är det jul:)

Innehåller annonslänkar för Cellbes

.

Jag är egentligen inte helt sugen på julshopping än, (först kör vi Halloween, skelett och dödskallar!!) men kan ändå inte låta bli att kika lite. Vädret är ju sommarvarmt så det motverkar också julkänslan? Men snart så!!

Saker tar ju slut om man inte är på tårna. Jag älskar ju julen, och det jag tycker allra mest om är alla ljus av alla slag. Både levande och fusk. Det shoppar jag varenda år, och fyller huset med. Man kan liksom inte ha för mycket ljus i december!

Jag har valt ut lite av det jag gillar, håll till godo 🙂

Den här ljusslingan är så söt, tänk att snurra upp den i nån granrisslinga.

Och i alla år har jag velat ha en sån här kyrka Mormor hade en, så det är ren nostalgi. Hennes stod alltid under granen. Jag kanske ska slå till i år? Jag är bara lite orolig att den ska låta ”fel”..

Förra julen och julen innan det så köpte jag två olika varianter på hus, nu har de kommit med en ny… jag känner hur jag villhöver den.

De här husen lyser så himla fint! Jag har gett mamma och pappa ett också, för att jag var så förtjust i dem. Mina har timer, så jag behöver inte komma ihåg att tända och släcka 🙂

Den jag köpte förra året ser ut såhär

Den i trä, jag trodde jag köpte vit 😉 och orkade inte skicka tillbaka ?Den är ju fin den med.

En annan som jag är sugen på, det är denna

En liten fläkt som gör så det snöar. Jag är så svag för snöglober. Nu behöver man ju inte ens ruska på dem:)

De här ljusstakarna köpte jag förra året, i svart tror jag..? Älskar dem, har två i köksfönstret. Jättefina.

Nej vänta?? De här ställde vi nog i vardagsrummet förresten? Men vad har jag i köket då?? hm..

Sen tycker jag att den här var gullig

En ren(?) i ett flygplan där det står Merry Christmas när propellern snurrar:) Kanske inne hos killarna.

En grej jag gått och funderat över i flera åt nu, det är en sån här tavla med Led-belysning

Förra året hade jag bestämt mig för att köpa en, och då var just det motivet slut såklart :/

Jag kan inte bestämma mig för om de är fina eller bara tacky;) Jag har tavellister där jag tror den kan bli fin, det fanns flera olika motiv. Med timer!! Perfekt.

När det kommer till levande ljus så föredrar jag lyktor. Typ sådana här

Jag har stor respekt för tända ljus, och under många år förekom det nästan inte alls här hemma. Jag hade två katter som gärna svängde svansen i lågan och en hög galna ungar;)

Nu har jag en katt och en galen hund som har noll koll. Barnen sköter sig;) Att stänga in ljuset bakom glas känns som en extra trygghet. Ingen filt råkas viftas in i ljuset och inte heller luktar det svedd päls så ofta;) Jag har massor av stallyktor i olika storlekar och de eldas det flitigt i.

En annan variant är ju att hänga upp ljusen i fönstren.

Det här är fint 🙂

Så, det var mina julfavoriter i belysning.

Jag vet att det är tidigt men snart är vi där, även om det just nu känns som evigheter bort:)

Kommentarer

  1. Annika

    Måste skriva igen. ? Dom har för tusan Halloweensaker också! Och nu på fredag öppnar deras julmarknad så nu har ni något trevligt att göra i helgen. ? Kolla på Facebook – Brisak. Punkt slut. ☺

  2. Annika

    Jag har flera tavlor med LED-belysning och det är superfint!!! Köpt på bl a Rusta och Brisak. Du – Brisak… googla och ta en tur dit någon ledig dag. Du kommer älska det!!! Ligger i Gustavsberg men åk dit!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting