Okategoriserade

Att vara ensam..:)

Min syster är i Dubrovnik. Det är sol och varmt där. Jag tycker det låter härligt !! Jag själv har precis tinat upp efter att ha spikat på all takpanel.

Det ska inte vara en öppning där egentligen, men jag ville ha det och så fick det bli. Fatta vad trökigt att öppna ena dörren, leta efter det man ska ha och inse att det finns på andra sidan väggen. Få gå ut, gå runt och öppna nästa dörr. Jag är lat, ja. Och har inget ordningssinne heller;).

Taket ska få takpapp på sig, men det är så tungt att hålla på med så jag väntar in syrran. Dessutom är det skönt att en kan stå på marken och langa upp saker till den andra. Idag fick jag klättra upp och ner på stegen hundra gånger.

Stegen är lite för låg, och i kombo med att jag inte är två meter lång så stod jag ett tag och balanserade på själva handtaget till stegen. Det brukar jag göra men det är givetvis inget jag erkänner för mamma, hon tror att jag ska ramla ner och slå ihjäl mig så fort jag står på en stol 😜.

Hittills har det funkat.

Jag ägnade sen lång tid åt att stirra på dörrarna och fundera hur de menade. Vart skulle gångjärnen sitta? Ritningen är enkel och lätt att fatta, men när man snurrar till det är det knöligt. Till sist skruvade jag fast dem, och det kan vara så att det blev fel;)Helt fel blev det iaf med låset, vi har vänt så dörren sitter tvärtom mot ritningen, och jag följde den så då hamnade nyckelhålet upp och ner 😂.

Få se om jag orkar vända eller om det får vara så, det har ingen betydelse för funktionen.

Eftersom vi sabbat massor av bits så köpte jag nya igår.

Tillsammans mer spik och en pannlampa. Min VAR borta, men så fort jag kom hem med denna så hittade jag den, i verktygslådan, där jag letat.. Som vanligt.

Det blev mörkt så jag har lagt på pressen igen, och ställt in alla saker. Jag gav upp för dagen helt enkelt, kände att jag behövde sällskap. Det är mkt roligare så.

Nu har vi lagat mat, knäckebrödspizzor, och ska sätta oss och käka.

Trixie tog precis ut dem ur ugnen och det luktar så gott! Jag är svinhungrig, det blir så när man bygger. Helt plötsligt fattar man hur byggare kan äta lunch vid 09.00;)

Nä, vi hörs lite senare tror jag!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing