Okategoriserade

Basket, gröt och shopping:)p

Innehåller annonslänkar för Jotex.

Jag satt ju på basket idag, hann läsa ut en av de skönlitterära böcker jag skulle och hade med mig även Alice i Underlandet, men orkade inte riktigt börja på en ny.

Jag kollade såklart när Lovelia var på planen, och det var mycket:) Hon är duktig min lilla Loppa. Jag tror hon är minst i laget både till längd och ålder, i alla fall nästan. Laget heter Flickor-06, och hon är 07:a.

Jag hade glömt hur kallt det är i gympasalar på den kalla årstiden!! Fy farao man blir alldeles genomfrusen och trött. Det har ju varit finväder nästan hela tiden ända fram till nu, tack och bock, men idag var det ruggigt. Hon hade första matchen 10, den vann de så det var över två timmar till nästa. Vi åkte hem:).

Det tar kanske en kvart att köra, speciellt om det är söndag, då är det ingen trafik. Ja, i rusningstid tar det inga femton minuter såklart… Gosh. Vi hann in på Ica och hämta paket och handla, och Lovelia stannade som alltid framför bebisgröten:).

Hon älskar den! Hon är den av barnen som verkligen gillat den, övriga har ätit men aldrig varit så här tokiga i den. Jag brukar tala om hur enkelt det är att göra havregrynsgröt( fast det är oätligt) och mannagryn. För att inte tala om risgrynsgröt på korv 🙂 Easypeasy deluxe.

Lovelia äter massa gröt och ibland så köper jag en sån här, och hon äter sen bara den tills den är slut.

Vi käkade och åkte tillbaka, och de vann den matchen med :).

På väg hem gång två så svängde jag in på Lager 157. Lovelia behövde fler joggingbyxor, hon bor i det par hon har, och även lite tröjor. Hon har en stil som ingen av de andra tjejerna haft så det finns inte så mycket att plocka från deras urvuxna garderober. Hennes kläder kommer funka galant till killarna så det är ju bra. Tre t-shirts, två joggingbrallor och en lite tjockare långärmat, plus en tröja till mig😇- drygt 400kr. Perfekt. Jag glömmer av den butiken för den ligger lite avigt där jag inte kör så ofta. Jag såg även fina overaller till Jack, och tipsade Janelle :). Han har en jättesöt jacka och det räcker ju långt, typ hela vintern. Jag har för det mesta bara haft en tunn jacka, åkpåse och massa olika filtar i varierande tjocklek, det är enklast att reglera värmen på små bebisar så. Men ibland är det Najs med overall.

När jag kom hem var jag svintrött och frös som fasen så jag kröp ner under täcket och skulle bara blunda lite. Jamie låg och tjattrade intill men sen smög han iväg. Doris låg tätt intill och vem tror att man inte somnar då?? Bara nåt superkorkat man tror ju;) Givetvis slocknade jag…

Jag är lite snuvig också, och var väl lite extra hurvig pga det, men det bästa är att det känns bra igen nu:). Ta i trä!

Vi lagade mat och sen har jag legat och slösurfat. Vi taggar ju för Halloween nu, men så fort den är över så kommer julen kicka in. Jag har inte varit på Ikea, nån som vet om de har hyacinter än? Jag älskar det! Så Ikea, ljus och hyacinter blir det nån dag. Dessutom så ska jag ha sådana där lådor man kan ha under sängen.

Men jag hamnade på Jotex i mitt slösurfade, och hittade massa fint som vanligt.

Jag har snöat in på roll-up gardiner, jag tycker de är både fina och smarta, och dessutom är de ofta ganska billiga:)

Den här funderar jag på om den kan funka som julgardin.

Nästan va? Fast ändå inte, fungerar året om. Jag orkar ju inte byta sen;)

Det finns längder i samma mönster men där skrek min mönsterfobi rakt ut, det var alldeles för prilligt. Jag får migrän🙈.

Men på tal om jul, den här såg jag på rean efter förra julen, och blev alldeles kär. Men sen tror jag den var slutsåld för jag köpte den inte. Men i år tror jag att jag måste ha den

Det är alltså en gardin du hänger mot väggen, kanske heter vepa? Sen pyntar du den med en ljusslinga. Jag tänkte att den skulle vara fin nere i korridoren… men då måste jag städa där först. Vilket gör att jag VERKLIGEN borde skaffa den.😂.

Kanske även inne hos killarna, då ser jag den från köket…? Hm… jag måste ha den.

Jag har en kökssoffa som jag har klätt med fuskpäls, vilket är supermysigt. MEN det blir fult och nersuttet ganska snabbt, så jag måste byta.

Hittills har jag haft grå typ lammfäll, lite som denna

Men nu såg jag den här, heter Nalle så det ska väl likna björn kanske

Finns även en ljus variant, som jag hoppar direkt av så många anledningar att jag inte vet vart jag ska börja.:)

Men den lockar egentligen mest eftersom den ser så mjuk och go ut:).

Jag kommer aldrig ihåg måtten men det räcker med typ en meter tror jag. Ska kolla !

En annan sak.. alltså denna? Är det nåt ni vill ha hemma ??

Julkanin

Nämen om man skulle ta och läsa Alice i Underlandet nu;)

Vi hörs snart igen!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing