Okategoriserade

Tips!!

Innehåller reklam för Ossoami

.

Jag har i flera år varit testfamilj för Ossoamis byxor, och tycker de är helt suveräna. Eller, helt korrekt så är det ju barnen som är de riktiga testpersonerna:)

Den här bilden är från 2015.

Och alla de här byxorna har använts flitigt och är fortfarande både hela och används av en yngre person 🙂 Jamie och Jordan älskar tightsen och mer än en gång har jag frågat dem vad de har för snygga brallor på sig, de sitter ju inte tajt på dem;)

Vi har haft massor och inte ett enda par har kasserats för att de är trasiga, utan enbart för att de vuxits ur. Helt ärligt alltså.

Ossoami har ett års garanti på hål på knäna, men för min del har de hållit i dryga tre år, eller fler förresten för jag har nog haft de här byxorna sen de kom.

Vilket är fem år sen, för nu 5-årsjubilerar Ossoami!!!

Och det ska firas:)

Linda, som äger företaget och lägger ner sin själ i det här har verkligen lyckats bra. Hon ledsnade på att ungarnas byxor gick sönder, och bestämde sig för att göra något åt det. Mycket slit, många motgångar och svinmånga arbetstimmar senare finns Ossoami. Ja, de kostar mer än byxor på de stora kedjorna, men de är värda sitt pris:)

Nu firar de fem år med ett ovanligt erbjudande:

Med koden ossoami5år kan man köpa 3 par slitstarka jeans, swettisbyxor och/eller leggings – men bara betala för två. Kampanjen pågår t.o.m 28/10.

Ni hittar Ossoami här

?

Kommentarer

  1. Malin

    Enligt deras modelöversikt har de inte garanti på knäna på alla modeller. Varför? Det är väl samma material på alla knän? Har provat byxor från dem i deras första modeller. Men de var så stela så man kunde ställa i från sig dem och mudden i midjan var så klumpig. Barnen gillar dem inte. Och de hade inte reglerbar resår i midjan. Skulle vilja prova andra modeller, mjuka stretchiga och smala med reglerbar midja. Men då lämnas inte garanti på dessa o då blir jag skeptisk. Håller de inte lika bra? Varför då betala så dyrt?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag kommer inte ihåg ?? Det finns en bra anledning som jag borde komma ihåg .. men jag kan absolut säga att det är skillnad på de nyare modellerna, det finns en joggingbyxor som ser ut som jeans, som mina kids älskar. Mina par i alla varianter har hållit superbra, det är inget ljug. ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting