Okategoriserade

Swoosh!!

Jag borde sova och kommer ångra mig bittert i morgon, jag var ju en tidig tid för att fixa fransar. Men eftersom dagen hickat snabbt så är jag inte riktigt klar med den än:).

Jag tränade ett jobbigt pass, med bonus på slutet. Som jag både hatar och älskar det. Man känner sig totalt slut men lik förbannat så kan man pressa sig lite till. Det är vidrigt härligt.

Sen körde jag till Rusta för att köpa färg. Det kunde man glömma för trots att det stod att det skulle finnas i lager så gjorde det inte alls det. De hade skickat tillbaka allt de hade för det var inte säsong. Sånt gör mig sur, hur svårt ska det vara att ändra lagersaldot då va?? Uselt.?.

Så då bidde det ByggMax i andra änden av stan, och boden kommer bli grå.

Susade hem, och insåg att om jag skulle kunna måla i morgon så måste jag grundmåla idag. Alltså det är så jäkla tråkigt med sånt där. Gör färgen allt-i-ett!! Ja slamfärg är det men nu var det fel färgkulör på den. Bah.

Så alltså har jag grundmålat hela boden idag! Snart är det för kallt för att måla så det gäller att rappa på. Dessutom har jag inte lust att jobba ute när det är kallt. ? Men, boden kan nu målas med färg i morgon, det ska vara hyfsat varmt och sen är det bara ett lager till. Sen taket, som av olika anledningar inte blivit gjort.

Snart klart ju!

Det hann bli mörkt så jag stod där med pannlampa och målade i kolsvarta mörkret, tänkte att jag orkar inte fortsätta i morgon för då missar jag ju ett helt dygns torktid. Bara att hoppas att det ser ok ut i dagsljus;)

Sen in. Genomfrusen och hungrig. Jag insåg att jag bara ätit en proteinshake och en proteinbar sen frukost, det var det eller godis att välja på på Rusta;) Nu var jag så sugen på pannkaka!! Det händer ungefär aldrig, men nu stekte jag det till middag.

Jag måste ha stora råttor i skafferiet för mjölet var nästan slut, det kom jag på lagom när jag knäckt alla ägg.. Det är kanske all mugcakes som tillagas här i huset som är boven för det är inte länge sen jag köpte massa mjöl. Nu skarvade jag med mandelmjöl och det funkade ju också.

Jag åt fler plättar vid spisen än vid bordet:)

Jag brukar köra båda, det tar perfekt tid i förhållande till varandra, så det blir ingen väntetid.

Doris älskar pannkaka och fick såklart några hon med. Sen var det röj och sen, klockan halv nio dusch. Träningen var mellan 12-13… och efter det så hängde jag med kidsen, snicksnackade och jobbade lite med en grej som ni får se framåt.

Ja, och där var dagen slut. Känns som jag inte gjort ett dugg men det har jag ju. ?

Tråkig dag. Men i morgon kanske det blir roligare !

Jag letade i mina bilder och hittade den här.

Nästan ett år sen som jag stod på Brooklyn bridge i 25+?

Staden lockar och pockar, Kom tillbaka! Så det ligger på To-do-listen:)

Fantastiska New York!

Nä nu sova lite, så hörs vi i morgon ?

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting