Okategoriserade

Dagen efter…

Tänk att djur känner på sig vem som behöver närhet och kärlek. Så här har Doris legat idag, och sällskapat med Jamie.

Jag kommer visa hans sår nu. Det är fint rent medicinskt, men alltså … är ni känsliga så scrolla!

.

.

Det skulle läggas om nu i kväll, men läkaren var mer övertygad om att kompressen skulle ha ramlat loss, därför skulle jag sätta dit en ny. Men man ska hålla koll. Det som är risken och som kan ställa till elände är en infektion. Just nu är det ingen fara.

Det var djupt och inte vet jag hur det kommer se ut när det är läkt, idag har man ju svårt att tro att det ens kan läka ihop. Jag har anmält till vårt försäkringsbolag och Jamie får ligga på soffan och ta det lugnt. Det är inte hans paradgren:)

Jag målade.

Det är inte det minsta kul att måla nu, det är för kallt, man blir stel om fingrarna och till sist tappar man penseln/rollern i barren 😉

Nu är allt i alla fall målat ett varv, eller två ju eftersom det är grundat en gång också.

Vid fem gav vi upp och hastade in för att preppa för me&i visningen. Barnen fick äta kokt korv med bröd och det serverades sen bullar, kakor och skorpor/digestive med Philadelphia och lemoncurd ?det är så gott!!

Janelle kom med sin svärmor och såklart Jack ❤️ Fina fina unge! Jag snodde honom en stund innan han blev hungrig och fick återgå till mamma. Han talade sen högljutt om att sånt här me&i det var faktiskt inte så kul, vart är partyt liksom;) Men eftersom den gossen nästan aldrig är besvärlig så är han förlåten. Jenny, som säljer, fick sen det delikata uppdraget att mysa med honom medan vi provade kläder:)

Här skulle jag visa bild på Jack men Corrinda glömde skicka dem och nu sover hon. Ni får vänta ?.

När alla gått så låg Lovelia och Jamie i soffan och pratade med en av hennes kompisar.

Det är inte alltid det är så här men när det händer så värmer det hjärtat. ❤️

Vet ni förresten! Glasdörren som Jamie for igenom fanns precis vid köksbordet, det är precis så det går att öppna för bordet. En glasskärva hade flugit som en projektil och satt så hårt fast i träbenet att de fick ta loss den med en tång…. fatta vilken kraft det behövs för det. Jag tackar för änglavakten ??.

Nu ska jag sova, har inte riktigt slutat frysa än, trots att vi tänt massa levande ljus, haft ugnen på och gräddat bullar och druckit en liter te. Ska värma en vetekudde och ta med.

I morgon är det fredag! En hel vecka har rusat förbi. Igen 🙂

Vi hörs snart!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting