Okategoriserade

Behöver hjälp att välja!!

Innehåller annonslänkar för Smartphoto

.

Okey, jag behöver hjälp! Jag lider ju av svår beslutsångest och just nu kan jag verkligen inte bestämma mig.

Jag ska köpa en ny kabinväska, och efter att ha stått på olika flygplatser, Paris bland annat, och inte hittat min väska bland alla andras?så vill jag ha en med egen bild på. Jag hittade det på Smartphoto.

(Ja, jag checkar oftast in även kabinväskan eftersom det är så förbenat knökfullt jämt uppe på hyllorna ?)

Men vilket motiv ska jag välja? Bilderna är mina egna från USA förutom slottet som är från Disneyland Paris. Ja, taget av mig förstås 🙂

Den här från Brooklynsidan?

Eller på Brooklyn bridge i motljus ?

Den här där St Patrickskatedralen speglar sig i… ett hus;)?

Den här på tunnelbanan?

Eller kanske den här på hus och bilar?

Eller Disneyslottet??

Ja, ni fattar ju!??

Man kan även beställa en, eller sex(?) extra bilder att byta med, men riktigt så många kanske är onödigt. Två möjligen..

Jag tänkte även beställa pappersbilder, det var därför jag hamnade på sidan, och sen blev jag kvar, det finns ungefär ALLT.

Förkläden, tröjor, muggar, väskor, etiketter, glas, fotoböcker, tavlor, vattenflaskor… ja allt man kan trycka dit en bild på:)

Julkort kanske är aktuellt så här års, och almanackor med bilder på barnbarnen till mormödrar ?.

Jag tycker det kan vara superkul med personliga bilder på det mesta, och ungarna älskar det ju. Men främst ska jag ha en väska och foton. Corrinda vill göra ett sånt album som jag har från dåtiden med pappersbilder från Hawaii, USA och sådär. Jag pysslade massor med sånt innan barnen, när jag hade lite tid över 😉

Men hjälp mig nu!!

Vilken ska jag välja??

Med vänlig hälsning, Velpottan?

Kommentarer

  1. Monica i Nacka

    Tycker du ska ha en bild på barnbarnet eller på dig själv 😉 eller på er båda el varför inte hela familjen 😉

  2. Em

    Slottet! De andra motiven finns redan på ”massproducerade” väskor såväl något så det verkligen syns att det är din! ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing