Okategoriserade

Jag vet:)

Jag älskar er❤️.

Hela dagen har det plingat i min inbox, på Facebook och instagram:)

Vänner, bekanta och ni❤️ tack vad gulliga ni är som tänker på mig.

Jag vet att Bon Jovi kommer hit, och ja jag ligger i startgroparna. Låt bli att köpa biljetter innan jag fått mina, ok?

Som jag har väntat på detta, det blir sex år lite drygt sen de var här sist. Då mådde jag inte så bra, rent psykiskt, det var några månader efter att mitt liv rycktes undan. Men hur töntigt det än låter så gav den där konserten på ett soligt Stockholms stadion mig styrkan tillbaka. När de körde låten Army of one, och mina kompisar klappade mig i ryggen och menade att det var jag det. En army of one. Tja, det hände nåt helt enkelt. Deras musik har alltid varit med mig, sen jag var tretton år. Ja, det var typ då de började?. Jag var med från början, och ja jag är livslångt trogen mina favoriter.

Så, töntigt eller inte men så är det?.

Så här happyhappy var jag efter den konserten, av så många anledningar att det är svårt att veta var man ska börja:)

Bara det att syrran hittade på oss andra tre i ett folkhav på tusen och åter tusental. Hon kom lite senare, vi stod mitt i och hann precis få iväg ett sms att vi stod ungefär vid ”den där stolpen”innan all mobiltrafik dog. Överbelastat?. Inga köp kunde göras med kort heller så tröjan är shoppad för kontanter. Något jag liksom aldrig har på mig idag.

Att vi hade bra platser fast vi stod ungefär i mitten är en annan anledning.

Att jag för första gången på flera månader kunde andas hela vägen ner i lungorna och att hjärtat slog normalhårt i stället för att skena iväg i panik är såklart bäst.

Frid. Peace of mind kanske. Jag vet inte! Men det var ett stort steg på rätt väg:).

Jag tror inte att någon konsert någonsin igen kan göra samma sak för mig, och det är helt okey. DEN gjorde det och det var i precis rätt tid, när jag som allra mest behövde det.

Öhhh det låter lite religiöst va;) Saved by the holy rock n roll band Bon Jovi ?.

??????.

Haha, men ni fattar.

Jag är inget hardcore fan, jag sitter inte på kammaren och lyssnar på deras musik 24/7, jag kan inte allt om dem och jag kan definitivt inte alla deras låtar. Men de flesta;)

De råkade bara hitta den rätta vägen i rätt tid som gav mig det jag behövde exakt just då. Ja, okey då…. In the name of the Father, son and the holy Bon Jovi’s name – Amen. ???

Kommentarer

  1. Eva Andersson

    Jag tänkte på dig direkt när jag fick se att HAN, med stort H ?, kommer hit och spelar ???.
    Kommer du ihåg när han var med i serien Ally McBeal? Ojojoj ??.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing