Okategoriserade

Stor!

Innehåller annonslänkar för Jotex

.

Alltså, jag beställde ju den här granen från Jotex. En tyg alltså, och igår landade den i lådan. Jag kan vara sämst i hela världen på att läsa mått och sånt. Jag går på ögonmått! Ibland blir det knasigt som när jag trodde att jag köpte en pall i vanlig storlek på Tradera. Ja den var billig men wow vilket kap liksom!! När den kom var den pytteliten. En decimeter hög och två bred. Tjena?.

Nu hade jag fattat att den här grangardinen var stor men ändå inte tänkt så långt.

Den är precis som en vanlig gran?

Så fin!! Ljusslingan kommer bli pricken över i, jag höll den bakom bara och oj så fint det blir:)

Nu vill alla ha den här på sina rum, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det lutar fortfarande åt att den ska sitta nere, det skulle vara hur fint som helst. Sen ska jag sno deras produktbildspyntning rakt av med en julgransmatta och paket framför. Ihhhh!! Det börjar nog faktiskt rycka lite i julnerverna nu:)

Men inte pynta än.. men man kan få börja köpa på sig julsaker det går bra:)

Jag har så mycket från just Jotex som jag villhöver, tycker de har väldigt mycket fina julsaker.

Nåväl!! Nu ska jag iväg!

Vi hörs snart 🙂

Kommentarer

  1. familjenannorlunda

   Grön. Tyckte inte heller det var så stor skillnad, men sen screenshotade jag bilderna och lägger man dem intill varandra syns skillnad 🙂

 1. cahouligan

  Jag fick min i går, den var en smula större än jag hade trott också 🙂 Jag vet var jag vill hänga den, men jag funderar på om man måste hänga den på en stång eller om det funkar att fästa direkt på väggen med häftstift eller nåt, vad tror du? Jag ska givetvis testa hur det blir, får ju inte se fult ut, men vore skönt att slippa skruvhål efter en stång just där 🙂

  1. familjenannorlunda

   Jag tänkte trä i en stång och sen knyta ett snöre på kanterna av stången och bara hänga upp med en spik. Som man hänger en tavla typ. Ev kan jag få svårt att spika där, jag har ett gigantiskt ventilationsrör som går längs hela taket men hoppas det funkar. Tänker att det blir som minst hål i väggen då:)
   Visst var den superfin ?

  2. Em

   Jag rekommenderar en stång, typ gardinupphängning så det blir ett litet mellanrum mellan vägg och gardin, blir som 3D-effekt med ljusslingan då. Köpte också till en färgad ljusslinga vilket blev väldigt effektfullt och lite som en Disney-julgran, hett tips ???

   1. familjenannorlunda

    Så tänkte jag försöka, men nu blir jag helt säker på att det måste bli så:)
    Jag köpte en ofärgad slinga men kanske måste byta till en färgad det lät ju väldigt vackert 🙂
    Tack

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing