AllmäntOkategoriseradeShopping

Det gör ont som fan.

Innehåller annonslänk för Cubus

.

Jag tittar mig i spegeln och ser en rätt ledsen, trött spegelbild. Ögonen är konstant lite småsvullna, och när man smajlar mot sig själv för att fake it till you make it, ni vet, så ser man så tydligt att leendet inte alls kommer från hjärtat. Det är inte så kul just nu helt enkelt.

Jag vet att det kommer lätta, men den där snabbspolningen skulle sitta fint nu.

.

Idag fick Mirka och jag ä n t l i g e n till våran instagramlive:) Det har varit en sån konstig höst rent tidsmässigt för oss båda, vi har velat köra, men inte fått till det. Nu kom Mirka, och strax efter ringde Jamies fröken. Han mådde inte så bra, sa att han hade ont i huvudet och magen och verkade ledsen. Jag sa att han såklart kunde komma hem, och vi bestämde så. Två minuter senare ringde hon igen, sa att han kände det som han skulle kräkas, och att hon följde honom till cykel, men att han ville att jag skulle möta upp honom, kunde jag det? Ja absolut.

Snabbt på med dojor och iväg, jag hann gå mer än halvvägs så kom han cyklande. Jag måste ha varit ruggigt snabb:) Han såg ledsen ut, och rätt risig. Vi kom hem utan missöden, och han lade sig på soffan. Någon minut in i liven så hojtade han att han hade så ont i magen, och så kräktes han:/ Bah.

Sen dess har det varit lugna gatan, han har ätit, flera gånger, mycket mat, druckit och har full fart. Jag kan bara hoppas att det berodde på huvudvärken. Janelle hade migrän som liten, ja, hon har det nu med, men då fattade jag ju inte vad det var. Hon var ”sjuk” minst en gång i månaden, somnade med huvudvärk, vaknade och kräktes och sen var det bra. Det tog sån tid innan jag fattade! Kanske nåt sånt, kanske sjuk på riktigt. Men det primära han klagat på har varit huvudvärken. Jaja. Vi får se, men jag håller tummarna att han är frisk och inte smittades.

Han blir ju hemma i morgon såklart.

De andra barnen blev upphämtade av sin farsa, men Jamie fick stanna hemma. Jag hade bokat en tid för synundersökning för Lovelia, lämpligt nog så han fick gå dit:D

Hon har klagat på huvudvärk ett tag nu, först trodde jag det var förkylningen hon gick och drogs med, men sen började misstankarna luta åt synen. Novalie och Patricia fick båda brillor förra året, så efter att ha haft en skara ungar utan minsta problem, så börjar det nu droppa in skavanker;)

Jag bad henne gå till skolsköterskan och fråga om hon fick göra en synkoll, och den var ju inte så bra.

Och givetvis behöver ungen glasögon. Hon visste exakt vad hon ville ha, pilotbrillor som syrrorna. Jag tycker det är skitfult, men det är ju inte jag som ska ha dem;)

Så nu är de utprovade och kommer nästa vecka. Jag har ingen aning om vad de sa så det lär jag ju få fråga när vi hämtar dem, om hon ska ha dem alltid eller när hon läser eller vad. Hon är överlycklig, och det är ju bra. Jag gråter ju en skvätt inombords för deras skull, för själv HATAR jag brillor. Jag använder ju nästan enbart linser, men skulle mer än gärna operera ögonen så synen blir perfekt. Det finns absolut inget med glasögon som jag tycker om, jag tycker det är fult, det är opraktiskt, man glömmer dem, det är krångligt, man får imma och regndroppar på dem, de blir repiga och sa jag att det är fult? Ja, på MIG alltså, på andra är det ju hur fint som helst:)

Jordan ville klippa sig, så det hade de fixat också, ibland gör de ju vettiga saker också på umgänget, det gäller bara att puffa lite;)

 

Jordan tycker så mycket om skjortor, och den här är en favorit, i flanell:)Nu önskar han sig vax i julklapp så han kan fixa frillan;)

Jag var på Gränby i går medan jag väntade på tjejerna som hade gympa. Då gick vi in på Cubus för jag ville spana lite på deras jultröjor.

Jag har i alla år varit så anti mot fjolliga jultröjor men de senaste åren har barnen velat ha, och till sist så blir man ju indoktrinerad och plötsligt tycker jag det är hur kul som helst:) Ju fulare ju roligare liksom. Jag är sur för att den roligaste elf-tröjan är i herr-modell, men kanske kan få Robban att ta på sig den…?

Nu var jag inte på humör för att kolla så noga, men nästa gång, däremot så hittade jag så fint till Jack:)

 

Bodyn och byxorna hittar ni <— där:)

Jack önskar sig det i julklapp hörde jag:)

Alla barnen önskar sig julpyamasar och jag vet av flera års erfarenhet att de Cubus har är bra, och att de kommer gilla dem.

Just nu fanns det massor där som jag gillade, men jag ska kolla mer sen.

Nu kommer Corrinda, jag har lurat henne att börja kolla på första säsongen av 24 😀

Jag älskar den, och har nu lyckats få in henne på samma spår. Härligt! Just nu behövs sällskapet i soffan väldigt mycket.

Jag återkommer snart, antingen i natt;) när jag inte kan sova, eller i morgon, men snart:)

Natti natti för nu:)

Kommentarer

  1. samps

    carola, du vet att det finns typ ”nattlinser” (hårda som jag fattar det) som man har i och sover i och så har synen typ ”ställt in sig” sen lagom till morgonen/resten av dagen? lär ju vara lite billigare än operation tänker jag 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ah!! Tack! Jag lägger den till nån av tjejerna tror jag, själv har jag ju en tomteklänning ?som jag glömt… eller näää… jag kan väl få ja fler?? Visst 🙂

  2. Jenny

    Hoppas att han betalade optikerbesöket oxå inklusive glasögonen ?
    Kul med instalive igen, ha det gott och hoppas att Jamie krya på sig fort.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting