TipsVardag

Och regnet det bara öser ner….

Innehåller annonslänkar

.

Och jag blir så blöt om både skor och strumpor…:)

Vem beställde det här skitvädret? Är det inte en allmängiltig önskan att det ska vara snö i december va? Och det är faktiskt december på lördag. Hur otroligt det är både låter och känns.

Jag har en deadline i morgon, och jag har kört fast, därav att det är lite tyst här. Jag ska skriva en essä om tabu, och den får man forma hur man vill, helt fritt. Och då slog det lite stopp, när man helt plötsligt har en hel ocean att välja på:) Jag har skrivit massor, och nu ska det få vila lite så ska jag kika på det med nya ögon, antingen i kväll eller i morgon.

Jamie väckte mig i natt, han hade ont i magen. Min första tanke är alltid ren och skär panik, men sen lugnar sig hjärnan. Han har ju problem med magen, och förstoppning, hur det nu är möjligt med en unge som äter vettigt och dricker mycket vatten och aldrig är stilla. Men så säger läkarna. Han får bulkmedel, men struntar i det och smiter undan och sådär, och det går utmärkt i perioder, och då slackar ju jag med. Nu har han klagat till och från i några dagar och det var ju det som spökade även i natt. Han ville hålla i handen och vara nära, för den här killen är en gospropp av högsta rang ♥ så det gjorde vi. Han vred lite på sig, drack lite vatten och sen somnade han men sov oroligt. Så även jag så såklart. I morse var han pigg, men trött och hade fortfarande lite ont, men inte värre än vanligt.

Vi kör på med bulkmedlet, och han får vara hemma i morgon med, det är vad som brukar hjälpa bäst, några dagar hemma i lugn och ro.

.

Jag hade en lunchdejt med Mirka inbokad och eftersom en äldre syster var hemma så åkte jag:) Jag hade en jacka som jag måste byta, och eftersom jag liksom trodde att vinterkylan skulle fortsätta så kändes det väldigt bråttom. Jordan fick en ny i söndags av min syster, vi stod tillsammans i butiken och funderade över storlek, tog den mindre och den var såklart lite väl perfekt. Han kommer aldrig kunna ha den hela säsongen. Nu bytte jag upp den två storlekar och ändå ser den inte för stor ut. Kanske borde jag tagit nästa med, men tror det blir bra såhär.

Visst är den fin? Jordan är så nöjd:)

Den svarta jackan finns på Lindex,

Nu ösregnar det ju så i morgon kommer hans gamla Polarn och Pyret jacka som han ärvt funka alldeles utmärkt. Om han nu går till skolan, han klagade lite över ont i halsen.

Men jackan hänger och väntar på att vintern kommer tillbaka.

Jag undrar om ni kan tipsa mig på onepiece som ser ut som djur? Lovelia önskar sig, och det finns på exempelvis Lindex men jag vill ha fler att välja på:) Haha jag med min beslutsångest, jag vet, men jag tror jag vet vad hon menar men hittar liksom inte rätt.

Enhörningar, eller så, men inte barnsliga. Eller nåt annat coolt:)

 

Nej men åhl vad klockan är mycket, jag får lov att hoppa i säng! Får ta mina tabun med mig in i drömmarnas land och hoppas att de ser bra ut i morgon 🙂

Vi hörs snart igen:)

Kommentarer

  1. Katt

    Hej!
    På mitt lokala ”stora coop” har de rådjurs-onepiece och snögubbe. Hände ihop med julkläder. Kan kanske finnas i Uppsala också?

  2. Åsa

    Såg att bla enhörning onepiece fanns i Ica Maxis julreklam-tidning. Dock största storlek 146/152 så kanske något för liten….

  3. Lovisa

    Jag är vuxen på snart 35 år. Jag kan säga att jag aldrig gick på toan när jag var nödig i skolan och inte ens nu på senare tid när jag jobbar heltid. Två eller 3 ggr under min 15 års jobb liv. Vilket såklart medför ett och annat problem =( Nu är jag gravid i 6 månaden och har blivit grymt förstoppad och så får jag diarré om vartannat. Livet är svårt. Hoppas Jamies mage blir bättre.

  4. Marie

    För mitt enna syskonbarn ör det samma men för visade sig det att bör han blir nldig i skolan så vägrar han gå på toaletten och håller sig tills han kommer hem. Tydligen låses dörrarna upp av de större eleverna el så håller de emot dörren så de inte kan ta sig ut. Vet de var samma problem när jag gick i skolan 🙁 Så man passade alltid på gå på lektionstid vilket inte var populärt

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting