Okategoriserade

Just ja:) Ett erbjudande från Nextory!

Innehåller annonslänk för Nextory

.

Jag har fått ett erbjudande att dela med mig av till er:)

Som ni vet så har jag haft ett familjeAbonnemang på Nextory i …? Ja alltså sen de kom på marknaden. Många år. Jag gjorde ett samarbete med dem, och gillade dem så mycket att jag blev kvar. För mig blev de nyckeln till att börja läsa igen:)

I så många år lät jag min läsning vila, jag som älskar det. Men jag hade verkligen inte tid. Jag orkade inte hålla reda på var min bok tagit vägen för den låg ju aldrig där jag lagt den. Den fick fötter;) Ibland fattades de avgörande sidorna.. och alltså nä. Det var enklare att slå på tv:n.

Jag började med att lyssna på böckerna, något jag tidigare inte alls gillat. Nu måste jag ändå säga att det beror en del på uppläsaren, vissa är tråkiga och då kopplar jag bort och inser att jag inte lyssnat 😉

Nu måste jag ändå säga att jag läser de flesta böckerna på mobilen. Funkar på surfplatta med men för mig är mobilen bäst. Jag har sen jag började plugga, och glömt eller inte fått tag i böckerna på bibblan, räddats av Nextory, bara leta reda på boken och ladda ner.

Ja, ni ser ju;) De här böckerna flyttade jag till Lästa häromdagen. De här och typ femton till i samma anda.

Sen läser jag skönlitteratur också, både inom kurserna och privat.

Jag har alltid boken med mig, och när jag sitter och väntar i bilen, eller på en basketmatch, när inte Lovelia spelar, så är det bara att ta fram och läsa en stund. Helst vill jag sitta i lugn och ro såklart, och kunna läsa länge, men så ser inte livet alltid ut:) Man får ta de stunderna man får.

.

Nu kan ni testa Nextory och se om ni blir lika nöjda som jag:)

Ni får 30 dagars gratis läsning på Nextory (⬅️direktlänk) utan att binda upp er på något mer!

Testa! Och som alltid, jag tar gärna emot boktips;)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing