Okategoriserade

Tips:)

I samarbete med Trademax

 

Plötsligt händer det:)

Jag surfar i godan ro, drömmer om sommaren i husvagnen och funderar på om jag vågar chansa på att jag mätte rätt förra sommaren för att köpa diverse saker. Så rätt vad det är så kommer den perfekta dynboxen! Helt rätt storlek och i plast.

Jag har en ståendes vid husvagnens kortsida, där jag förvarar allt utom just dynor, för det har jag typ två:) men ju mer av badleksaker, kubbspel, racket, bollar och sånt. Förra vintern byggde mössen bo där och jag måste byta. Jag låtsades hela sommaren som att det inte fanns, och undvek helt sonika att röra i det hörnet;) Jag vet, men jag orkade inte, det var för varmt:) Den boxens botten har gått sönder, och därmed ger den mössen fritt inträde. Perfekt för dem ju. Värdelöst för mig, för jag gick miste om mycket förvaring.

Dynboxen syns inte och behöver alltså inte vara det minsta fancy. Den står mellan husvagnen och en tät häck så ingen utom jag ser den. Därför slår snåljåpen till och jag vill ha en billig:) Den här var det, och är även fin ju.

Den kommer från Trademax, som såklart har massor av varianter. Om jag inte skulle ha min ståendes utomhus i ur och skur, alltså även vinter (dock med en press runt) så skulle jag lugnt välja en snyggare i konstrotting, som den här

Jag har en kompis som har löst sitt sopsorteringsproblem med just en snygg dynbox. Hon köpte en stor där hon får ner tre, (eller om det är fyra?) stora papperskassar, ni vet de vanliga man köper i butik. Sen är det bara att lyfta på locket och slänga ner plast, metall, glas och papper. Jag har inte plats inomhus hur jag än försöker:) men håll med om att det är supersmart:)

Det får bli söndagens tips, både sopsorteringen och Trademaxs dynboxar!

Kommentarer

  1. Elin

    Vi använder en dynlåda för mellanförvaring för kartong och papper. När den är full är det dags att åka till återvinningen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing