Okategoriserade

Lika som bär:)

Alltså … Lucas Graham. Ni vet vem han är om ni lyssnar på radio:) Han sjunger den här

Cause when you love someone
You open up your heart
When you love someone
You make room
If you love someone
And you’re not afraid to lose ’em
You’ll probably never love someone like I do
You’ll probably never love someone like I do”

Han ser ut såhär.

Och när bilden dök upp i mitt flöde på instagram, så trodde jag det var Morten Harket, från Aha, ni vet 🙂

Lika som bär:)

Sånt här tycker jag är kul:)

David sa igår att han tycker Corrinda är så lik Sansa Stark från Game of thrones.

Jag har ju inte sett den, ja mest troligt är jag sist i hela världen, men vafan jag har inte tid:)

Jag kan ju bara bedöma efter bilden, och inte efter kroppsspråk osv, men alltså jag kan se en likhet.

Att hon och Patricia sen är pricklika är inget jag har svårt att se, de är riktigt riktigt lika. Speciellt om Patricia inte har glasögon på sig, eller om de båda har solbrillor.

Folk tycker också att Corrinda och min syrra är lika, syrran längst till höger.

Det är de, och jag undrar om inte det beror på att de båda är väldigt lika morfar, alltså vår pappa. Men jag ser bara den likheten ibland. Jag vet att mina barn är lika, och det varierar lite. Ibland är de laserkopior och ibland bara nån kass karbonkopia 😉

Håller ni med?

Lucas = Morten

Sansa = Corrinda

Kommentarer

  1. Annika

    Har alltid tyckt att Jamie, Trixie och Patricia är lika. Lovelia och Jordan. Novalie och Janelle. Men ser ju nu att Patricia och Corrinda blivit väldigt lika (och jamie blev väldigt lik robban när han klippte sig)…

  2. Malin

    Jag tycker att Jamie och Patricia är pricklika! Likaså Jordan och Lovelia.
    Kul att se och jämföra sånt tycker jag ?
    Har inte tänkt tidigare på Patricia och Corrinda men när man ser sådär så, jaa väldigt lika ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing