Okategoriserade

Klänningar och badkläder:)

I annonssamarbete med Ellos

.

Det närmar sig med stormsteg nu!

Vilket då, tänker ni? Jo, men snart kan man bada:) Lite beroende på hur mycket badkruka man är såklart, men det är ändå maj.

Och maj innebär även massor av avslutningar och tillställningar av olika slag. En del klär man sig bäst i gympaskor och oömma kläder (ex. brännbollsturnering) men för de där sommarluncherna och picknickarna så kanske man känner att en klänning vore fint.

Ellos har som vanligt massor av allt, det är en oändlig källa:)

Idag fokus på klänningar och badkläder.

Kan ni gissa min favorit?

 

Ja, helt otippat så är det den gula strandklänningen! Jag gillar egentligen inte gult, men det är nog för att jag inte riktigt passar i det. Men den här är bara så fin! Jag återkommer till den längre ner:)

Den vita klänningen är så enkel i den klassiska modellen, och den lila som kommer sen är faktiskt en strandklänning den med, väldigt tunn och genomskinlig, och även den en superfavorit.

Den gröna klänningen är lite glittrig, det är ju aldrig fel:) Det är mer av en festklänning, och så tjusig.

Bikiniöverdelar med riktigt breda och volangiga axelband tycker jag är väldigt gulligt, och bikinitrosorna som hör till  har också lite volang. Jättefint.

I mitten har vi en strandkjol. Den finns i flera modeller, längder och färger och jag har svårt att bestämma mig för vilken jag ska ha av alla de här strandkläderna. Jag har alltid sarong med till stranden, men det här är snäppet smartare om man tänker sig att man åker dit och hem i den. Jag ogillar att gå omkring så pass naken som man gör i en bikini, och god uppfostran säger att man klär på sig när man exempelvis ska köpa kaffe i kiosken:)

Sen har vi en baddräkt som jag kan lova er att ni aldrig kommer få se mig i, det är alldeles för mycket av ”80-talet ringde och ville ha tillbaka sin baddräkt”;)  men mina döttrar säger att det är modernt:)

Den rosa klänningen på nedersta raden är bara ljuvlig i sin tjusiga enkelhet. Jag är så förtjust i den.

Och till sist den blommiga, den är så somrig, och fast den är gul-ish så tycker jag om den.

.

Nu till den gula strandklänningen igen!

Man kan styla den som man vill:) så smart och så praktiskt! Kanske med halterneck. Det får jag ont i nacken av förstås…. men det är snyggt!

Eller som kjol, så tycker jag att den är jättejättefin!

Man kan breda ut axelbanden så den blir mera ”påklädd”.

Eller som helt axelbandslös.

Sånt här tycker jag om, när man kan förändra ett plagg efter hur man känner just då. Väljer man att ha den som kjol så är den längre, drar man upp den som klänning blir den lite kortare. Och gult…det ÄR en varm och positiv färg, och jag har undvikit den alldeles för länge nu, jag tror att i år ska bli året då jag vågar mig på det, för den här rycker hårt i Vill-Ha nerverna:)

 

Som ni vet så har Ellos hur mycket som helst, jag kan ju inte visa er allt, så gå och kika:)

Hittar ni sen något, så kan ni använda min kod, som ger er 30% rabatt på den dyraste varan på ett köp, inklusive externa märken:) Gäller ord. priser.

Den är giltig tom 31/5 och koden är 460008

Den gäller alltså på alla möjliga varumärken inte bara deras egna, jag vet att det finns lite olika koder just nu:)

Ni hittar till Ellos genom att klicka HÄR 🙂

Kommentarer

  1. Carro

    ??Alltså den baddräkten… tror jag garvar ihjäl mig. Ser framför mig hur min mage, skulle pysa ut ur hålet likt en deg som jäser över kanten. ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing