Okategoriserade

Det var värre än värst:)

Jag trodde träningen skulle bli ett grispass. Det blev ett GRISPASS. Fy fan. Jag var helt död efter uppvärmningen, springa massa jävla varv och sen maxa. Kräkvarning redan innan det börjat. Och sen… ja då höjs ribban.

Och ändå… jag älskar det:)

Efteråt var det helt snurrigt i skallen och det var bara till att sitta ner, snacka skit och dricka vatten. I en halvtimme, sen hemåt.

Att jag kom ihåg allt jag skulle ha på affären är nog bara ett sånt där ”plötsligt händer det” moment, för jag var så trött att jag knappt kommer ihåg att jag var där. På allvar:)

Hemma väntade kidsen. Skulle man kunna tro, men Jamie åkte inlines, han är jätteduktig och har ändå bara åkt några dagar!! Jordan spelade Fortnite, Trixie låg och kollade på film, Lovelia var på Fyrishov med en kompis familj, och Novalie gick till affären för att köpa ingredienser till en oreomilkshake hon googlat reda på:)

Doris och katterna hälsade i alla fall.?.

Jag plockade upp varorna och skurade ren grönsakslådan som var full av sopjuice från mögliga grönsaker… usch. Sen macka, för det var allt jag orkade äta, samtidigt som jag fixade en del på datorn.

Plötsligt dök Janelle Simon och Jack upp:)

Ja, det är fredag och tacos så det var inte oväntat alls, men jag trodde inte klockan var så mycket. Jack är så go, alltid glad och världens mysgroda. Älskade lilla unge:)

Vi lagade mat och sen åt vi under prat och skratt. Jag älskar våra bullriga måltider!! Ibland har vi ätit ihop med andra familjer, när vi tex semestrat ihop. Och då inser jag hur olika det kan vara. En del föredrar att låta maten tysta munnen, att det ska vara tyst och stilla. En del är stökiga som sjutton, det springs hit och dit, gapas och tjoas. Och så vi:) som mer är åt det gapiga hållet fast med stor respekt. Alla får prata, alla lyssnar, vi skrattar massor och delar med oss av allt möjligt. När vi ätit så sitter vi kvar så länge vi vill och kan, fortsätter prata och skratta och bara umgås. Har nån bråttom så får de såklart gå, och samma om man inte har lust att hänga, men för det allra mesta så sitter de flesta kvar länge.

Tacomiddagarna har blivit något som alla prioriterar. Och jag som är döless på tacos tycker det är så gott eftersom sällskapet är så härligt:)

När det kommer en ny person in i bilden, en pojk/flickvän eller bara en kompis, så kan det nog vara lite mycket att ta in. Vi är många och för någon som kommer från en mer normalstor familj är det såklart nästan en chock, men de flesta brukar klara av det, och gör de inte det.. nämen då platsar de helt enkelt inte i vår familj, vår ohana.?.

.

Efter middagen går syrran och jag oftast en långpromenad med Doris, så även idag. Det känns stelt överallt i kroppen nu kan jag meddela. Jag har precis duschat för det hann jag som vanligt inte tidigare idag. Jag brukar säga att jag ogillar att sitta och lukta svett men då ser alla barnen förvånade ut, och säger att de aldrig känt att det luktar någonting om en. Med tanke på hur dyngsur man är efter ett TMI så är det märkligt, men så är det ju. Vissa luktar inte, och jag är helt okey med att höra till den gruppen 🙂

Men nu är jag nyduschad och ska snart hoppa i säng. Ska bara kolla lite på Biggest loser först:)

Ha det bra så hörs vi snart!!

Natti natti ?

Kommentarer

 1. Ida

  Jag har också försökt med kycklingfärs, men tycker inte att det är gott. Det är något med konsistensen som är ”fel”.

 2. Marie

  Påminner om min familj när vi alla träffas är alla komna är vi 23 personer 🙂 Är nog en och annan pojkvän/flickvän som undrat vart de hamnat i för familj ? Senast var dessutom senaste flickvännens familj med de såg lite bortkomna ut ? Men kom snabbt in i gänget.

 3. Malin

  Är kläderna rena innan träningen så luktar man inte. Men tar man redan svettiga kläder, eller kläder som inte blivit rena i tvätt pga dåligt tvättmedel el dyl, ja då stinker de när de blir svettiga igen. Jag tvättar träningskläder med enkom tvättmedel för träningskläder. Och inget sköljmedel, det använder jag inte till vanliga kläder heller iofs.

 4. Agnetha

  Byt ut nötfärsen mot kycklingfärs. Mycket godare, ungarna älskar det. Vi äter bara det till tacos numera.

  1. familjenannorlunda

   Nja.. vi gör det ibland men har oftast nöt eller blandfärs. Kycklingfärs finns aldrig i tre kilos förpackningar och priset blir dessutom betydligt dyrare ?
   Men det är gott, fast får en så tråkig färg.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing