Okategoriserade

Corrindas student❤️

Igår, den femte juni 2019 tog så Corrinda studenten.

❤️

Hon skulle ha champagnefrukost med sin klass så jag fick gnugga sömnen ur ögonen och skjutsa henne. Det blev lite senare än tänkt men halv sju är ändå ingen tid jag normalt är ute och kör:)

Vår rosenbuske håller på att slå ut, idag är den ännu vitare.

Corrinda var så glad och så förväntansfull. Hon är den av barnen som har noll pokerfejs, det hon känner det syns:)

Jag åkte hem och kröp ner i sängen igen:) Jag hade en lång dag framför mig så lika bra att försöka få så mycket sömn som möjligt.

Men när huset vaknade sen så började vi förbereda. Pynta och fixa. Blåsa ballonger och knyta blågula band överallt.

Farfar kom förbi med present, de är sjuka och kunde inte komma, men vi har storkalas snart så då hoppas vi ses då:)

I år glömde jag inte plakatet. ?

Det gjorde jag när Patricia tog studenten, kom hela vägen ner på stan och kände mig så jäkla nöjd. Alla var med, påklädda, ingen hade smutsat ner sig, alla var friska, allt rullade på. Så gick en familj över gatan med en skylt och den där blixten slog ner och jag insåg att skyltjäveln stod hemma. Fan. Det var bara att göra en rundpall och köra hem.

Men i år glömde jag champagnen jag skulle hänga om halsen på henne, alltid är det nåt. Å andra sidan får de inte ha glasflaskor på flaket så det gjorde inget.

Som alltid är det svårt att få parkering, och det är så stressande. Man kan inte vara ute flera timmar innan, det funkar inte. Jag släppte av min klan, och åkte och ställde mig vid Friskis:) Mamma och pappa hämtade upp lite ungar hemma, jag får inte plats med alla. Väl framme vid Gamla Torget så möttes vi av en skog av skyltar, glada människor i gassande sol och en stämning som utstrålade lycka.

Jag tror bilden är tagen i Småland, hemma hos farfarsfar och farfarsmor. Det var så svårt att hitta en bra bild på henne. Jag har massor, men då är Robban med:)

Kommer ni ihåg när Islands fotbollslandslags körde Vulkanen? Det har vi gjort till vår grej, vi är ju många:) Så vi körde en vulkan för Corrinda när hon stod uppe på takterrassen?. Ja, vi kanske gillar att synas ibland 🙂

Jack var glad och nöjd.

Lilla herr Blåöga?

Sen blev han jätteledsen när folk började skrika och vråla när studenterna sprang ut, stackars lilla pyret.

Så sprang de då ut.

Corrindas klass kom sist av tre och vi såg ingenting 🙂 Mer än vita mössor och lite flaxande armar, men det strålade lycka från studenterna. Det är så magiskt på något vis:) De är så lyckligt ovetande om framtiden men har så höga förväntningar på att allt ska bli toppen. Ungdomlig okunskap, så oförstörda och så naiva.

Ren och skär lycka 🙂

Vi hängde på grejor och blommor och ännu mera grejor och kramades och Corrinda både grät och skrattade. ❤️

Bästa kompisarna, de har gått i samma klass sen förskoleklass:)

Så var det dags för flaket. På min tid existerade inte det, så jag är lite avis:)

Ser ni Stitch?

Det är en såpbubbelmaskin:)

Corrinda älskar Stitch och syrran köpte den på Disney store, och den var en superhit.

Sverigeflaggan är en poncho från Lidl:)

Ett helt rumsrent lakan.

Musiken pumpade, tutor och visselpipor tjöt, trummor och sång och en kakafoni av glädje?

Flaggor från olika länder och Corrindas poncho var dessutom ett finfint solskydd, hon slapp bränna sig på axlarna och ryggen i det strålade vädret.

När de åkte iväg så gick vi till bilarna. Killarnas skjortor och byxor var jättesnygga ihop:)

Jag hade sågat lite i min björk hemma, som jag inte vill ha kvar men har sparat för sånt här, och satt upp vid grindstolparna. En till flagga från Lidl, och ballonger och band.

Bål och mat:)

Corrinda ville ha sallad, så det blev det. Med bär, frukt och glass till dessert. Superbra val i hettan:)

Janelle hade gjort en så kul tipsrunda om Corrinda.

Jag hade alla rätt, det känns bra. Ihop med Trixie Lovelia och Novalie, så en utslagsfråga blev nödvändig. Det blev hur många meritpoäng hon hade och jag nailade det med, och vann en chokladkaka. Som jag såklart delar med alla 🙂

Den här tipsrundan springer småkidsen runt med idag, lägger ut dem i en bana och svarar på frågorna 🙂

Patricia hämtade Corrinda när de hade åkt färdigt på flaket, och så kom hon hem, lyckliga ungen:)

Hes som bara den av allt skrik och sjungande, men även efter en tuff månad med många skivor 🙂 Hon har varit förkyld i en evighet och hinner aldrig bli frisk.

Hon öppnade paket och jag hade varit så rolig:) Jag hittade ett armband med lösa bokstäver som man ska kunna bygga ihop exempelvis sitt eget namn. Jag plockade ut bokstäverna T A T U E R I N G, och skrev på kortet- lös ordet så får du det:)

Det tog sån tid för henne och jag var tvungen att ge henne de tre första bokstäverna innan hon fattade, men då jäklar blev hon happyhappy ?

Hon har såklart önskat sig en tatuering, jag tvingar inte på henne en:)

Den blir nog av framåt hösten, det är bara korkat att tatuera sig på sommaren. Jag gjorde det med min på ryggen och sen får man sitta i skuggan och inte bada?

Helkorkat.

Stitch då? Så här ser han ut:)

Corrinda hade blåst bubblor hela tiden på flaket och ändå var det såpa kvar i den så väldigt snålsparande:) Man öppnar munnen på honom och kan ha den öppen så länge man vill. Syrran var tveksam först, hon valde mellan ett superfint mjukdjur och den här och skickade bild och fråga, Vilken ska jag ta??

Jag sa såpbubblor helt klart, och det var verkligen en hit:) Bästa saken hon fick om halsen utan tvekan.

.

På kvällen åkte hon till den stora studentfesten på Flustret, och även om den av naturliga skäl var lite avslagen så hade hon en suveränt bra dag. Inget hade kunnat vara bättre. Sol, glädje, och kärlek?

Grattis älskade unge ❤️❤️

Kommentarer

  1. samps

    så härligt när allt klaffar med väder och allt! tog studenten för 6 år sen och kan inte sluta garva åt hur sant det du skrev om att ungdomar är så ovetandes om framtiden men att man ändå tror att allt blir bra vad det nu var, preciiiiis så kan jag säga att det är/var nu idag xD tog mig 6 år och en omskolning till uska innan jag ens fick in foten på ett ordentligt jobb, så helt riktigt xD

  2. Jenny

    Det är så härligt med studenter! Blir glad ändå in i själen ?❤ Har tyvärr inte lyckats se några flak än i år men hoppas på några nästa vecka. Eller har alla studenter i Stockholm hunnit springa ut än? ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting