Okategoriserade

Vem drömde jag om?

Innehåller annonslänk för Nextory.

.

Jag skrev ju att jag hade sju sorters blommor under kudden i midsomras, och väntade på att få veta vem jag skulle gifta mig med:)

Jag ljög lite för bara tanken på att lägga växter under kudden får det att börja klia på hela kroppen.

Men när jag vaknade på morgonen så var det med vetskapen om min framtida make); Jag kan inte klaga, men är rätt säker på att han nog vill lägga in ett veto ?

Men nu funkar det inte så, drömt är drömt liksom och går inte att byta hur som helst:)

Möt min blivande man:

Jajamen Robinsonvinnaren Klas Beyer.?

Varsågod att infinna dig med förlovningsringen redo när som helst 🙂

Haha nä, jag skojar ju såklart om nu inte alla fattade det. Men jag drömde på allvar om Klas, det är inget hittepå. Exakt vad har jag glömt för det var inget spektakulärt, mer att vi diskuterade någon text av något slag. Jag läste nånstans att han skrivit noveller som ska finnas på Storytel i sommar, vilket mest troligt föranledde drömmen:)

Jag drömmer ofta och mycket nu för tiden, vilket jag gillar. Under många år hann jag nog aldrig komma till drömsömnen innan jag blev väckt igen, men nu tar jag igen det:)

Men jag brukar inte så ofta komma ihåg vad jag drömt. Ibland är det ju långa sammanhängande filmer men det är inte allt för vanligt. Det är ju det roligaste, när man vaknar och kan ligga kvar och fundera på vad det var man just vaknade ifrån. Ibland vill man ju helst bara somna om och återvända. För att få veta vad som hände liksom:)

Att jag skrev om det och sen drömde om Klas och dessutom kom ihåg det, det är lite lustigt ändå:)

Och han är fin ??

.

Jag har tappat bort en bok från bibblan! Den har dessutom varit borta ett längre tag nu. Sist jag såg den låg den på köksbordet, jag läste den, och sen dess är den borta. Jag lät den ligga kvar med flit för jag skulle fortsätta läsa sen men någon har flyttat på den. Jag har letat i mitt tycke överallt, högt och lågt. Den är borta. Jag har lånat om den några gånger och har några veckor på mig att hitta den men annars får jag ju vackert gå och erkänna på bibblan.

Usch jag brukar vara så noga med saker som inte är mina! Men så här blir det ibland, nån flyttar på den, nån annan städar undan den och en tredje lägger den i nån låda nånstans. Och såklart har ingen sett den eller har nån aning om vart den kan vara ?. Det värsta är att det inte ens var en bra bok 😉

.

När jag nu är inne på böcker:)

Nextory är ju en favorit hos mig, det var via dem som jag hittade tillbaka till läsningen:) För det är jag evigt tacksam:)

Nu både lyssnar och läser jag massor, både privat och i studierna. Jag läser på mobilen, man kan ju ha en surfplatta också men min har blivit så gammal att den inte går att ladda längre. Jag kanske måste skaffa en ny för den är ju rätt bra.., hm, ja det får bli sen. Bästa är ju att man alltid har boken med sig:) Och att man inte kan tappa bort den, eller att en valp tuggar på den???

Jag såg att de nu har ett sommarerbjudande, prova gratis i 30 dagar, med koden sommarläsning19

Gör det:) och som alltid tar jag gärna emot lästips, jag ledsnar snabbt om det inte är bra från början så inga sega saker:)

Just nu läser jag pappersbok.

Men på Nextory har jag flera stycken nerladdade som ligger och väntar:)

Perfekt till husvagnen man behöver inte släpa med massa böcker som sen tar plats man inte har:)

Nu ska jag hoppa i säng och läsa faktiskt:)

Vi hörs i morgon igen?

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Jenny

  Bra tips om att Klas noveller finns på storytel men kanske inte så uppskattat av nextory som du gör reklam för i samma i inlägg ? Ingen kritik eller pik mot dig, såg bara lite roligt ut.
  När åker ni till husvagnen? Ser alltid så himla mysigt ut ? Kram till dig och dina fina ungar

  1. familjenannorlunda

   Alltså jag använder ju inte storytel utan just Nextory så därför tipsade jag om det. Att storytel har Klas noveller berättade jag för att jag ju drömde om killen 🙂
   Det är två olika samtalsämnen liksom 🙂
   Husvagnen … ahhh det är alltid lite svårt att komma iväg första gången för jag måste packa så in i bängen mkt, men snart 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing