Okategoriserade

En ny favorit från Maybeauty – the Pore strip :)

I samarbete med Maybeauty

.

Mina tonårstjejer, och även de lite äldre, älskar the Pore strip från Maybeauty, och jag får köpa dem på löpande band känns det som:) Men jag har inte provat dem förrän nu. Och fick en ny favorit 🙂

Det är precis som det låter som, ett ”plåster” man sätter på näsan för att sen dra bort och få med massa pormaskar.

Den innehåller kol, därav den svarta färgen. Jag har ju testat de flesta av Maybeautys produkter och vet ju att alla är superbra, så jag hade höga förväntningar på den här. Vem vill ha svarta små prickar på snoken liksom? Patricia som är mycket intresserad av hudvård och smink säger att det är den bästa hon testat, och bara åtgången på dem hemma talar ju sitt tydliga språk:)

Jag har ju som sagt inte gjort den tidigare så jag läste instruktionerna noga. Man vill ju inte göra fel:)

Vit på utsidan, svart på insidan, inga funderingar vilken sida man ska ha mot näsan. Den svarta alltså:) Man blöter näsan lite, och med blöter menar jag fuktar. Inte för mycket, remsan ska fortfarande vara vit på utsidan när man klämt dit den.

Det var ju inte så svårt, jag tryckte fast den och sen skulle jag bara klämma till lite extra med andra handen, som var blöt fortfarande ?

Fasen också.

Så ska man alltså inte göra, det ska se ut såhär:

Men det viktiga är att den inte är för blöt på insidan. Men se till att vara torra om båda händerna när ni gör den:) Jag gjorde misstaget åt er?

Sen går man och lägger upp fötterna på fotpallen, lutar sig tillbaka och låter The Pore strip verka i 30-40 minuter. Den drar ut pormaskar och rengör på djupet. Det är ju så enkelt, det gillar jag. Man måste inte heller ligga och slöa man kan diska eller klippa gräs eller vad man nu vill.

Att se döttrarna med ett plåster på snoken har jag vant mig vid för länge sen:) de går gärna runt och gör massa annat medan jag ser det som ett tillfälle att lata mig:)

Undan för undan så kände jag hur den torkade, och samma känsla som när man gör den svarta masken ( Incredible FaceMask) infann sig. En känsla som är svår att beskriva, men det känns verkligen att något dras ut ut huden. På ett skönt och rent vis. Ni får testa själva:)

När den är helt torr, efter 30-40 minuter, så drar man bort den.

Det kändes sådär härligt lite sticksigt på nåt vis. Och kvar på remsan sitter då de äckliga pormaskarna….Det är ju inte det trevligaste man kan visa 😉

Ser ni?

Skitäckligt.

Men, hellre på remsan än i nyllet:)

Lite röd blir man direkt efter men det försvinner på några minuter:) Känslan av renhet är oslagbar:)

Som sagt, the Pore strip blev en ny favorit, och det gäller nu bara att hinna sno åt sig ett par innan alla tjejerna hittat dem. Det bästa är att de kommer i förpackningar om tolv, tjugofyra eller trettiosex remsor. Jag får sikta på den största från och med nu helt klart:) Tänk att man liksom inte kan fatta hur bra något är innan man testat själv? Tjejerna har hyllat den och jag har bara ”jaja”?. Men nu fattade jag. Bättre sent än aldrig kanske:)

Har ni testat The Pore strip? Jag vet att flera av er är lika förtjusta i Maybeautys produkter som vad jag är:)

Om ni vill testa så får ni 30% rabatt med min kod: carolastrip

Klicka HÄR så kommer ni till hemsidan där koden redan är aktiverad:)

Kommentarer

  1. Karin

    Jag beställde dessa, jag gillar ju också MyBeautys produkter väldigt mycket, jag blev helt såld på dessa. Gick in nu och beställde en förpackning till, med din kod igen ?
    Tack för tipset ??
    Kram från mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting