Okategoriserade

Surgubbar

Just ja. Jag hade glömt att vi bor granne med ett praktexempel på surgubbe🥵

Att bo på camping utan att tåla att barn, och vuxna, låter och rör sig? Gissa om min motvallskärring vaknade😂. Game on gubbe.

Idag blev jag alldeles för paff, men nästa gång kommer mothugg, sanna mina ord;)

Vad som hände? Tja, barnen lekte med rockringar på vår tomt. Det får man inte har den här gubben bestämt. Enväldigt får man förmoda.

Nåväl. Andas. Låt det rinna av dig! Andas!

Andas för fan😂

Idag åkte vi till Avesta för att köpa ett parasoll. Jag insåg att det var smartare att köpa på plats än att försöka få rum med det i bilen hemifrån, då vi alltid har massa annat med.

Jag har ingen lust att ha en parasollfot i sten att släpa runt på, även om den är hundra gånger snyggare. Det blev en man fyller vatten i. Jag har läst på alla lappar att de ska vara kompatibla men har som synes inte testat än.

Jag skulle även ha en torkställning men de var slut. Bah.

Sen handlade vi på Willys, och åkte hem och lagade middag. Pitabröd med kalkon ovh halloumifyllning.

Barnen har badat, jag höll seriöst på att frysa ihjäl nere vid stranden för det blåste

Men det bekymrar inte dem…:)

Sen har vi byggt gamla pussel.

Pussel var svårare förr. De här är från 5-9 år, och de är kluriga. 100 bitar.

Få se hur länge alla bitar finns🙈, saker har en förmåga att krypa ner mellan plankorna.

Nu ska jag ställa i ordning tv:n och sen blir det film. Om det tillåts😂

.

Jag sov så jäkla uselt i natt. Somnade snabbt men vaknade efter två timmar och låg sen och vände och vred. Eller nej, för varje gång man rör sig så skakar hela vagnen så man ligger så still man kan:)

Men det borde bli bättre i natt. Kanske. Förhoppningvis:)

Återkommer om det i morgon 😊

Ha det gott nu:)

Kommentarer

 1. Linda

  Ja sitter de på datorn/telefon gnäller de på det.Och är de ute så hittar de minsann att gnälla på också.Min son blev utskälld att han skräpade ner för att han hoppa på en trip så det small fast han plockade upp den efter sig.Alla har väl busat lite mer och mindre men direkt de inte sitter som ljus och är tysta skriks det bortskämd/ouppfostrad/ tänk om alla vuxna skulle stöda och förklara för barnen istället för att bara söka fel då får vi goa barn tillbaka som ska bli vår framtid dessutom.

 2. Marie

  Sådana finns tyvärr överallt. Här hemma var det krig förra sommaren (bor i höghusområde) barnen var ute lekte på dagarna som barn gör. De var inte jätte högljudda utan som barn är med skratt mm. På 3 våningen i enna huset bor en surgubbe som tydligen jobbar natt och han ansåg att barnen inte skulle leka på gården på eftermiddagarna utan då skulle han ha rätt till helt tyst lägenhet inkl gård för han betalade minsann hyra (som om inte barnens föräldrar gör det ochså). Stod skrek på barnen och hotade Tror polisen var där 3-4 ggr per vecka för försöka lugna ner de hela under hela sommaren. Fatta inte hur han orkade varje dag 🙂 Jag hade ju köpt mig öronproppar, stängt fönstret och köpt mig en fläkt

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag har jobbat natt. Med fem barn i huset🙈😂. Det finns asbra öronproppar, jag hörde inte ens om de gallskrek utanför dörren. Sura tjurskallar är fan det mest tragiska som finns.

 3. Mia

  Kan du inte be om att få en annan plats, eller går det inte att säga till att han får flytta nån annanstans? Så här kan du inte ha det hela sommarn med grinOlle!👍🏻🤗

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nope, det är inte bara att byta plats, det är ju ett meck att ta ner och sätta upp förtält. Och allt annat. Jag står ut, men kommer inte vara tyst, barn ska både höras och synas:) Inom rimliga gränser såklart.

 4. Malin

  Skulle barnen sitta klistrad med mobiler 24/7 så ska du se att han muttrat om ”dagens ungdomar” 😉
  Varför ens vara på en camping bland andra människor om man är allergisk mot lekande barn?

 5. Jennifer

  Jag tycker det är rofyllt att lyssna på när barn leker. Sover ofta länge på morgonen eftersom jag är sjuk, och öppnar alltid sovrumsfönstret i ottan, så vaknar man sen av att höra barnskratt på granntomten. Tyder på hälsosamma, glada barn!

 6. L

  Jag fattar inte hur dessa surgubbar/gummor tänker? Både jag o min man är 60+, men vi blir båda glada, när barn är ute o rör på sig. Studsmattor, fotboll eller pulka på vintern, ja allt som gör att man rör på sig! Jag kommer mycket väl ihåg hur det var som barn o roligt det var att göra saker ute. Tråkigt att vissa har glömt hur det är att vara barn. Hoppas ni förstår att alla gubbar/gummor är olika😄

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing